Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

KÜLKERESKEDELMI ASSZISZTENS


  • A hirdetés 1029 napja lejárt

1990-ben alapított, budapesti központú cégcsoport Prémium kategóriás édességek (csokoládék, desszertek), italok (kakaó, kávé, tea, röviditalok)PÁLINKA Export  Importjával, kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Mozart Souvenir  saját üzletekkel, valamint számos franchise partnerrel rendelkezik az országban. Termékeit kiskereskedelmi egységben és áruházláncban értékesíti országszerte.

EXPORT- IMPORT ASSZISZTENS MENEDZSER

Tisztelt Álláskereső !

Ezennel szeretném tájékoztatni, hogy a cégcsoport a Mozart-Souvenir & Rákóczi-Delikat uj üzletágunk az CV-Online oldalán, Külkereskedelmi területre keresünk új munkatársat, import-export osztályunkat bővítjük:  angol  német vagy orosz nyelvtudásu munkatársat keresünk.

A 2009. évben egy új magyar delikatesz márka forgalmazását kezdtük el. 5 évet dolgoztunk egy nemzetközileg is eladható termékkörön, amely nemcsak Magyarországon, hanem a delikatesz iránt érdeklődök nemzetközi piacán is megállja helyét. A Rákóczi-Delikatesz Fejedelmi - Imperial pálinkák és pálinkákkal készülő csokoládék és delikáteszek képezik a termék- portfoliót. Ehhez keresünk kereskedelmi beállítottságú, agilis, határozott, célorientált, precíz, jó nyelvtudással írni, olvasni, beszélni merő munkatársat. 
Szívesen megismernénk Önt jobban.
Ha érdekli az állás és a 1162.Bp.Bekecs utca 22. szám alatti munkahely megfelelő távolságra van az Ön lakhelyétől, kérem, küldje el álláspályázatát. A pályázata az alábbiakat kell, hogy tartalmazza! -A honlapunkról letölthető "Felvételi információ" űrlapot kérjük, töltse ki és mellékeljen hozzá fényképet. Az űrlapot az alábbi helyen találja: Link megjelenítése - Szakmai önéletrajzát;  kérem részemre megküldeni a E-mail cím megjelenítése címre. Ha személyes felvételi elbeszélgetésre időpont javaslattal meghívjuk, szíveskedjen színes fényképpel ellátott, a részünkre beküldött összes anyagát kinyomtatva magával hozni. Ha bármivel még szeretné a sikeres felvételi esélyét erősíteni, kérem, egészítse ki, és küldje e-jelentkezési anyagával. Csak a fentiek szerint pontosan leírtak szerint beküldött komplett jelentkezését tudjuk érdemben kiértékelni. !!!

Kapcsolat

Farkas Elemér
Telefon: 4015005

Mobil: 06309404544

E-mail cím megjelenítése

 

Termékeinkről:

Rákóczi Cuvée Pezsgő íz és termék leírása

 

Megjelenés:

Frissen olvadó sárgás arany szín, csillogó borostyán, szikrázó jáde káprázatos fénysugara, fürge élénk gyöngyöző, apró buborékok teszik teljessé,  kívánatossá, varázsolják  finommá és elegánssá.

 

Illat:

Száraz gyümölcsös, gazdag, intenzív, szőlőhús, barack, körte és trópusi gyümölcs jegyekkel, kis mézes, vaníliás illattal.
Kombinálva a száraz és húsos gyümölcsök illatával, aszalt barack, kajszi, zöldalma együttese adja a frissességet és élénkséget a pezsgőnek. Érezhető még egy kis vanília, karamell, rebarbara és mézes dió, birsalma, tavaszi erdő és friss nyári gyümölcskert illatok lágy harmóniája. Ezek az illatjegyek teszik teljessé, kívánatossá pezsgőnket.

Ízlelés: A Tokaji Furmint, hárslevelű, sárga muskotályos száraz boroknak köszönhetően különösen hosszan érezhető az íze.  A  Tokaji aszú harmonikus és a gyümölcsös íze  teszi kerekké, frissé, figyelem felkeltővé.

Kiválóan száraz  de  kerek kezdet,  gyümölcsös Tokaji aszús harmonikus enyhe friss szellő befejezés. ezek együttese adja a frissességet és élénkséget a pezsgőnek. 

 

Íz:

A buborékok intenzíven érezhetőek a szájpadláson, de soha sem túl erősen. A tökéletes egyensúlyt a kerek Tokaji borjelleg biztosítja. A friss szőlőkarakter és a Tokaji íz világ elegye teszi az utóízt még intenzívebbé. Ez egy finoman kiegyensúlyozott pezsgő,  amely kellemes pezsgéssel terül el, a szájban simogatja ízlelő bimbóinkat.

Külső Megjelenés:

Elegáns, fejedelmi  megjelenés. A bársonyos plüss külső,  a fejedelmi palástként öleli át a palack testét. Aranyozott domborított ovális ráma  II. Rákóczi Ferencz Fejedelemmé avatási festményrészlete, arcképe ékesíti a centrálisan célratörő, ovális címkét. A lovagrend szimbóluma, metszett szalagok díszítik a megtéveszthetetlen egyediséget sugárzó címkét.

 

 

Fogyasztási javaslat:

A Rákóczi Brut Reserve Cuvée tökéletes akár napközben, akár este is, egy finom érintés, egy felemelő pillanat mindenkor. Akár önmagában aperitívnek. Javasolt meleg előétel: tejfölös juhtúróval töltött bouche, ehető virágkoszorúban felszolgálva. Meleg előfogás: négy sajtmártással készült, spenótos, céklás, tojásos trikolor nemzeti nokedli, pisztráng kaviárral. Főételnek grillezett halfinomságok, könnyű sült húsok kísérőjeként is ideális.

 

 

Alkalom:

Rákóczi A legfényesebb ünnepek fejedelmi koccintása családi események, a szeretet, tisztelet a szerelmünk kifejezése történelmi pillanatok tökéletes megtestesítője. Lehet napközben akár este is, egy finom érintés, egy felemelő pillanat mindenkor.

 

Termékleírás:

Száraz minőségi pezsgő, 0,75 liter, 12,5 % alkoholfok.

A tradicionális palackban érlelés, devorzsálás, a  6 puttonyos aszú esszenciával expedíciós likőrözése teszi 12% visszamaradt cukorfokkal BRUT kategóriájú pezsgővé.

A pezsgő minőségének egyik legfontosabb értékmérője a gyöngyözés. E nemes ital ugyanis annál értékesebb, minél több és kisebb átmérőjű, füzérszerűen a felszínre törő buborék található benne. Egy üveg pezsgőben statisztikai számítások szerint kb. 49 millió buborék rejtőzik. Ha otthon szeretnénk a Rákóczi Brut Reserve Cuvée pezsgő nyújtotta örömöket élvezni, akkor a tárolással kapcsolatban a következő szabályokat érdemes betartanunk. Fénytől, sugárzástól védett helyre helyezzük el értékes pezsgőnket, mert az intenzív sugárzás, főleg az ultraviola, kártékony a pezsgőre nézve, ezért plüss, bársonyos, flokkolt sötét a pezsgőspalack. Állandóan hűvös környezetben, vízszintesen tároljuk a palackokat. 10-15 °C-on a pezsgő lassan, de tovább fejlődhet, főleg a különleges minőségű, évjáratos példányok. Rázkódástól és intenzív szagoktól mentes hely javasolt ezeknek a nemes italoknak. A megfelelő páratartalom biztosítása is fontos, mert a túlságosan száraz levegő kiszárítja a dugót. Mindezek figyelembevételével sem érdemes túlságosan hosszú időn keresztül tárolni a pezsgőt, champagnet, mert a legújabb kutatások szerint, a nagy nyomás hatására a legjobb minőségű parafa dugó tulajdonsága is megváltozik, és ez károsan befolyásolhatja az ital minőségét.

A pezsgőbontás előkészületei: a pezsgő aromái a 8-10 °C-on élvezhetők a leginkább, ezért érdemes 5—7 °C-ra,  néhány fokkal alacsonyabb hőmérsékletre hűtenünk, hogy a felmelegedést is megakadályozzuk a pohárban. Ha pár évig tárolta a Rákóczi Brut Reserve Cuvée pezsgőjét, néhány fokkal magasabb hőmérséklet a javasolt, mert az érett aromák így jobban kidomborodnak. A pezsgőt már jóval a bontást megelőzően a hűtőben pihentessük, vagy félig jéggel - félig vízzel telt jégvödörben húsz-harminc percig hűtsük, úgy hogy közben a palackot óvatosan megmozgatjuk (ezt hívjuk frappírozásnak). Óriási hibát követnénk el, ha italunkat fagyasztóban sokkolnánk, mert az elvesztené bukéját, és a drága buborékokat. A  kibontással óvatosan bánunk  enyhén megdöntve - nehogy túlhabozzon! - eltávolítjuk a  drótkosarat. A bal kezünkben stabilan tartva a palackot, a jobb kezünkben egy textil szalvétával  tartva, finoman mozgatva igyekszünk pukkanás nélkül eltávolítani a dugót. A palack száját egy kendővel megtöröljük, és már tölthetünk is a poharakba. Javasolt hosszú, tulipán alakú poharakban szervírozni, hogy a hosszú buborék gyöngyözés még kívánatosabbá, vonzóbbá tegye a pezsgő fogyasztását.

A Brut Reserve Cuvée  uralkodó megjelenésével, címkéjével, egyedi formavilágával felhívja magára a figyelmet. Egyedülálló fejedelmi Íz világával, illatával kínáljuk ünnepi alkalmak méltó megünneplésére. Fejedelmi koccintással egészségükre !

 

Rákóczi Pálinka íz és termékismertető

 

 

Rákóczi Barackpálinka

A nap érlelte, puha húsú kajszibarack illata leginkább rózsa és virágillatok kombinációit forrasztja eggyé. Íze a magkarakter mandulás kesernyésségét valamint nagyanyáink baracklekvárját idézi fel.

 

Rákóczi Szilvapálinka

Összehasonlíthatatlan más pálinkával, hiszen alapanyaga, egyike az aromákban leggazdagabb szilva fajtáknak. Összetett jellegét leginkább egy lágy édes nektár selymes harmóniája, és a karakteres marcipános magjelleg határozza meg.

 

Rákóczi Körte pálinka

Az édes zamatú lédús körtéből készült pálinka üde frissességében tárja elénk gyümölcsösségét. Könnyed aromáit citrus és virágillatok jellemzik, rendkívül simulékony pálinka.

 

Rákóczi Cseresznyepálinka

A ropogós feketére érett cseresznyéből készített pálinka egy fenséges csokoládés zamattal kápráztat el minket, emellett jól felismerhetően füstölt mandulás illat jelenik meg. Egyszerű, de mégis fenséges.

 

 

DESIGN

A Rákóczi Pálinkák hagyományos úton készülnek a legkedveltebb Barack, Szilva, Körte és Cseresznye ízekben. Az alkoholtartalom 40% ami jellemző erre a termékre, de ennek ellenére a gyümölcsösség van előtérben. A termék karakterét “Just Fruit”-ként lehetne jellemezni. Ezt a hagyományos pálinkát kívülállónak lehet tekinteni a modern megjelenésének köszönhetően. A kocka üveg és az UV fény alatt világító címkék teszik a megjelenését ennek a terméknek egyedivé. A pálinka a 2009-es Magyar Termék Nagydíjon aranyérmes lett.

 

Imperial

A Rákóczi Pálinkák hagyományos magyar kisüsti, és a modern egy utas pálinkafőző technológiák házasításával, kétszeri sokkolással készülnek. A legkedveltebb Barack, Szilva, Körte és Cseresznye ízekben. Az Imperial Pálinka szortiment középpárlatok házasításával készül. Az alkoholtartalom 40% ami ideális erre a termékre, de ennek ellenére a gyümölcsösség van előtérben. A termék karakterét “Just Fruit”-ként lehet jellemezni. Ez a klasszikus pálinka nagyon tradicionális megjelenést kapott, a különböző méreteket ugyanabba az elegáns ovális üvegbe, üvegdugóval palackozzuk.

 

Külső megjelenés:

II. Rákóczi Ferencz Fejedelemmé avatási festményrészlete, arcképe ékesíti a centrálisan célratörő, ovális címkét. A lovagrend szimbóluma, metszett szalagok díszítik a megtéveszthetetlen egyediséget sugárzó címkét. Áttetsző gyümölcs címkék mutatják az üvegbe palackozott gyümölcspálinka szortimentjét.

 

Elvárás

Magas szintű , angol + német vagy orosz  nyelvtudás, kereskedelmi véna, külkereskedelmben beszerzés, értékesítés gyakorlat.

Értékelt kvalitások

Szakmai tapasztalat.

Amit nyújtunk

Családi környezetben lévő munkahely, teljesítmény arányos fizetés.

Helyek Budapest
Kategória Értékesítés / Kereskedelem
Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Ügyfélszolgálat / Vevőszolgálat / Szolgáltatás
Minimális tapasztalat 3 és 5 év között
Szükséges iskolai végzettség OKJ képesítés
Vezetői engedély Szükséges
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő, Részmunkaidő, Határozatlan idejű
Egyéb hasonló állások Önnek
Senior CAD tervező mérnök

Trenkwalder Kft

Hűtés - és légtechnikában jelen lévő magyar ala...
Pest


Elektronikai fejlesztőmérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Elektronikai termékek tervezése...
Sárvár, Székesfehérvár, Veszprém


Mérőgép programozó

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Mérőgépek programozása és a ter...
Oroszlány, Tata, Tatabánya