Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Követeléskezelés és fogyasztóvédelem

fogyvedkonfNap, mint nap találkozhatunk a hírekben a devizahiteles perekkel, olvashatunk a problémák megoldására tett javaslatokról, kormányzati szándékokról. Hasonlóan aktuális kérdés a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének integrálása a jegybankba, amely számos változást generál. Várhatóan nem csak a felügyeleti szervezet neve fog megváltozni, hanem más dolog is. Hogy melyek ezek, arról kaphatnak többek között információt azok, akik részt vesznek a II. Mfor Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Konferencián, november 14-én.


Jelentkezzen konferenciánkra, ha érdekli a téma

http://konferenciak.mfor.hu/konferenciak/Fogyasztovedelem_koveteleskezeles.html

Az eseménynek aktualitást ad a folyamatosan napirendre kerülő magáncsőd intézménye is, amely kapcsán a kisebbik kormánypárt a jövő évet jelölte meg indulási dátumnak. Szeretne összefoglaltabb képet kapni a magáncsődről? Az Mfor Konferenciák által megrendezésre kerülő eseményen erről is hallhat előadást.

A prezentációk során a fedezetlen követelések kezelésének gyakorlatáról, a deviza alapú hitelek esetleges érvénytelenségeinek jogkövetkezményeiről, valamint az ítélkezési gyakorlat menetéről is lehet majd hallani.

A konferencia időpontja: 2013. november 14.


A rendezvényen a CV Online olvasói, és ügyfelei kedvezményes részvételi díjért vehetnek részt, melyet az alábbi linken érvényesíthetnek: http://konferenciak.mfor.hu/regisztracio/cv-online/90.html

További információk és jelentkezés http://konferenciak.mfor.hu/konferenciak/Fogyasztovedelem_koveteleskezeles.html