Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Korrózióvédelmi mérnök


 • A hirdetés 556 napja lejárt

FELHÍVÁS

Az FGSZ Zrt. Kecskeméti Földgázszállító Üzeme munkatársat keres

Korrózióvédelmi mérnök munkakörbe.Munkavégzés helye: Kecskemét
Feladatok:

 • A katódvédelmi berendezések műszaki állapotának figyelemmel kísérése, a rendellenes műszaki állapotok felszámolásának kezdeményezése vagy éves tervbe állítása. A katódvédelmi mérési, javítási, felújítási és rekonstrukciós munkák indító műszaki tartalmának és költségkalkulációjának összeállítása, és az illetékes szervezetekhez való továbbítása.
 • A katódállomások és tartozékaik folyamatos működéséről, a minőségcélokban megfogalmazott rendelkezésre állási mutatók eléréséről való gondoskodás. A távfelügyeleti rendszer segítségével a katódállomások működéséről naponta való meggyőződés, rendellenes működés észlelése esetén annak megszüntetésének késlekedés nélküli kezdeményezése.
 • A katódvédelmi berendezések megvalósult állapotának naprakész nyilvántartása.
 • A rábízott katódvédelmi rendszer folyamatosan beszabályozott állapotban tartása. A megállapított, illetve előírt beszabályozási határértékek a beszabályozási és mérési utasításokban, a NYIR-2 rendszerben és a katódvédelmi távfelügyeleti rendszerben történő aktuális állapotban tartása. Rendkívüli esemény, üzemzavar esetén a katódvédelmi rendszer átszabályozásával gondoskodás arról, hogy az elhárítás időpontjáig az előírt villamos paramétereket a lehető legjobban megközelítő értékek legyenek beállítva.
 • A földgázszállító vezetékek és tartozékaik katódvédelmi rendszerének éves minősítő méréseinek elvégzése, a mérési eredmények NYIR-2 rendszerbe juttatása, a mérés értékelő jelentésének elkészítése, a jelentésben javaslat adása a rendellenes műszaki állapotok megszüntetéséhez szükséges építési, felújítási vagy javítási munkákra, beszabályozási és mérési tevékenységre. A javaslatban szereplő feladatok közül a saját hatáskörében elvégezhető, illetve elvégeztethető feladatok végrehajtása, illetve végrehajtatása, a többi feladat esetében pedig azok tervbe állításának kezdeményezése.
 • Az üzem hatásterületén a katódvédelmi rendszerek fenntartásának, rekonstrukciójának műszaki ellenőrzése, a katódvédelmi kivitelezők munkájának koordinálása.
 • Kapcsolattartás az illetékességi körébe tartozó katódvédelmi rendszer működésével érintett létesítmények tulajdonosaival, és azok katódvédelmi rendszerének üzemeltetőivel. Az egymásra ható térségekben, a külső partnerekkel közösen a beszabályozási határértékek megállapítása.
 • Részvétel a katódvédelmi tervegyeztetéseken, helyszíni bejárásokon, hatósági és vállalati ellenőrzéseken, koordinációs értekezleteken, továbbképzéseken.

A munkakör betöltéséhez szükséges:

 • Felsőfokú szakirányú műszaki végzettség.
 • 5 év szakmai gyakorlat.
 • Alapfokú angol nyelvismeret.
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeret.
 • „B” kategóriás gépjármű vezetői engedély.

Jelentkezését fényképes szakmai önéletrajzával együtt elektronikus úton kérjük az E-mail cím megjelenítése e-mail címre benyújtani.
Jelentkezési határidő: 2016. június 30.

 

Helyek Bács-Kiskun
Kategória Biztonság / Honvédelem / Biztonságtechnika
Mérnök / Műszaki
Minimális tapasztalat Több mint 5 év
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Vezetői engedély Szükséges
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Elvárt nyelvtudás Angol
Egyéb hasonló állások Önnek
Víz-gáz-fűtés szerelő

Trenkwalder Kft

Kecskeméten található épületgépészeti partnercé...
Bács-Kiskun


Gépkezelő

Trenkwalder Kft

Dinamikusan fejlődő autóipari beszállító Partne...
Győr-Moson-Sopron


Termékmérnök

Trenkwalder Kft

Dinamikusan fejlődő, stabil nemzetközi háttérre...
Vas