Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Könyvújdonság álláskeresőknekAz év elején jelent meg Kifferné E. Anikó fejvadász könyve Álláskeresés ABC címen, mely nemcsak végigvezet bennünket azokon a lépéseken, melyek egy sikeres interjúhoz vezetnek, hanem gyakorlati tapasztalatait is megosztja az olvasóval, legyen akár gyesről visszatérő, pályakezdő, munkanélküli vagy fizikai alkalmazott.

Álláskereső ÁBC könyv A könyv sokoldalúságát adja még, hogy életre hívott egy virtuális kerekasztalt, melynek a résztvevői profi HR-es szakemberek, akik rávilágítanak azokra a pontokra, melyeken elcsúszhatnak az álláskeresésben. Megtudhatják, hogy mire helyezik a hangsúlyt a felvételnél, mivel milyen hatást lehet náluk elérni. Hogyan írjon önéletrajzot, aki régóta munkanélküli vagy gyesről jönne vissza.

Sokszor a jelöltek nem is tudják, hogy mit rontanak el a jelentkezés során. Komolytalan e-mail címről küldenek önéletrajzot, nem említik a pozíciót, melyre jelentkezni szeretnének, szabadidős fényképet csatolnak, vagy a fél oldalt elfoglalja a fénykép, és még sorolhatnánk a szarvashibákat.
Nincs, vagy nagyon kevés lehetőségük van visszajelzést kapni az önéletrajzukról vagy személyes megjelenésükről az interjún, hiszen melyik személyzetis munkatársnak lenne ideje kielemezni a hibákat, melyből tanulni tudnának az álláskeresők.

Az Álláskeresés ABC lépésről lépésre mutatja be, hogy hogyan készüljenek fel lélekben-testben és kommunikációban.

www.allaskeresesabc.hu Terjesztő: Líra Könyv zRt