Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Konferencia a személyes adatok védelméről és kezelésük szabályairól

A CV-Online (IM-Digital Kft.) ügyfelei és partnerei részére, egy cégtől 2 vagy több fő jelentkezése esetén 20% kedvezmény!

Ezúton szeretnénk Önt és kedves Kollégáit meghívni a Menedzsment Fórum eseményére, mely „Konferencia a személyes adatok védelméről és kezelésük szabályairól" címmel kerül megrendezésre, 2012. március 28-án (szerda), Budapesten, a Danubius Hotel Gellértben.

Ez év január 1-jén hatályba lépett az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény. Azt már tudjuk, nincs olyan területe a gazdaságnak és a mindennapi életünknek, ahol az adatvédelem ne lenne jelen. A gazdálkodó szervezeteknek sok nehézséget okozott az adatvédelmi szabályoknak való megfelelés, a folyamatosan felvetődő, megválaszolatlan, vagy megválaszolhatatlan kérdések. Miként vizsgálható a munkavállaló? Hogyan lehet reklámlevelet küldeni az ügyfeleknek? Szerelhetünk-e fel kamerát a munkahelyen? Hogyan gyűjtsünk személyes adatokat ügyfeleinkről, és hogyan használhatjuk fel ezeket a kockázat, vagy éppen a fogyasztói szokások elemzésére?

A kérdések nem változtak, a válaszok azonban igen. Az új törvény már elfogadja, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett ahhoz nem járult hozzá, és jogszabályi felhatalmazás sincs – ennek a „jogalap nélküliadatkezelésnek ugyanakkor igen szigorú feltételei vannak. Mindezek mellett új szabályok vonatkoznak több fontos adatkezelési területre, mint például az adatbiztonság, vagy az érintettek tájékoztatása. A szabályok betartása felett pedig egy újonnan létrehozott hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság őrködik, amely – szemben a korábbi adatvédelmi biztossal – már közigazgatási hatósági eljárást is indíthat, és bírságolhat is.

Mindazoknak érdemes eljönni konferenciánkra, akik személyes adatokat kezelnek (munkáltatók, bankok, biztosítók, ügyvédek, direkt marketing cégek), vagy szeretnének kezelni. Érdemes eljönni azoknak is, akik úgy hiszik, megtalálták a jogszerű és alkalmas módszert, hiszen az új szabályozás új lehetőségeket nyit, amelyek által hatékonyabbá válhat az adatkezelés. A konferencián választ keresünk többek között az alábbi kérdésekre:
- Hogyan lehet személyes adatot kezelni törvény, vagy hozzájárulás hiányában?
- Milyen adatbiztonsági követelményeknek kell megfelelni?
- Milyen feladatai vannak az adatvédelmi felelősnek?
- Milyen vizsgálatokra, szankciókra lehet számítani a Hatóság részéről?
- Miként auditál a Hatóság?
- Be kell-e újra jelentkezni az adatvédelmi nyilvántartásba, milyen szabályok szerint kell a bejelentési kötelezettségnek eleget tenni?
- Általában, hogyan kell alkalmazni az új adatvédelmi törvényt?

A tartalomból:

  • Az adatvédelem alapfogalmai és alapvető szabályai, és gyakorlati példák
  • Az új adatvédelmi törvény hatásainak bemutatása
  • A pénzügyi szektor adatkezelései
  • Munkaviszonyhoz kapcsolódó adatkezelések
  • Amire figyelni kell – jogellenes adatkezelés jogkövetkezményei
  • Az adatvédelem nemzetközi vonatkozásai
  • Tapasztalatok és várakozások az adatvédelem területén

Részvételi díj: 28.000,- Ft + áfa

Hívja meg munkatársait, ügyfeleit és igényeljen ügyfélasztalt!
Az asztal ára 5 fő részére: 99.000,- Ft + áfa (Az ügyfélasztal árából további kedvezmények nem vehetők igénybe!)

Kedvezmények:
A CV-Online (IM-Digital Kft.) ügyfelei, partnerei részére 15%
Egy cégtől 2 vagy több fő jelentkezése esetén 5%

A kedvezményeink összevonhatók!

Eseményünkről bővebben honlapunkon tájékozódhat, ahol lehetőség van a regisztrációra is. A CV-Online (IM-Digital Kft.) ügyfeleinek és partnereinek szóló kedvezményt az alábbi oldalon tudja érvényesíteni:
http://konferenciak.mfor.hu/regisztracio/cv-online/68.html