Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Költséghatékony HR (workshop)

Második alkalommal kerül megrendezésre a HR Portál és A Tanácsadó magazin fél napos HR szakmai workshopja, melynek fókuszában ezúttal a költségcsökkentési lehetőségek, megoldások állnak. A workshop keretében bemutatásra kerül a HR Portál és a Garda Consulting exkluzív kutatása, mely eredményeinek kiértékelése megfelelő alapot teremt a szakmai vitához, eszmecseréhez.

Rendezvényünk a tavalyi alkalomhoz hasonlóan olyan interaktív szakmai fórumot biztosít, amelyen a szektor jeles képviselői gyakorlati oldalról megvitathatják az aktuális kérdéseket. Workshopunk alkalmával minden jelen lévő szakember értékes információkkal gazdagodhat, kitűnő lehetőség nyílik magas szintű networking-re, új szakmai kapcsolatok kialakítására.

Éppen ezért szeretnénk Önt is/Téged is meghívni mint a HR-iránt érdeklődő, illetve ebben dolgozó szakembert. Gyere el közénk, mond el a véleményed és vitassuk meg együtt a jövő problémáinak, kihívásainak megoldását.

A részletes program, előadók listája és jelentkezés a következő oldalon.

CÉLKÖZÖNSÉG:

Konferenciánk hasznos ismeretekkel szolgálhat a vállalati szektorban dolgozó:

  1. HR vezetőknek

  2. Tanácsadó cégek munkatársainak

  3. Cafeteria és adózási szakembereknek

  4. Jogi tanácsadóknak, képviselőknek


AZ ESEMÉNY LEGFONTOSABB PARAMÉTEREI:

Esemény: HR Portál – A Tanácsadó Magazin - Költséghatékony HR – Megtakarítási módszerek a vállalatok gyakorlatában - Workshop 2010
Helyszín: Ramada Resort Aquaworld, Budapest
Időpont: 2010. május 19. szerda, 13.00-18.00

A részvevők száma: 80-100 fő
A rendezvény nyelve: magyar

KEDVEZMÉNYEK:

A workshop díja 29 000 Ft +ÁFA/fő. A kutatásban résztvevő vállalati HR-esek kedvezményes részvételi díja: 19 900 Ft + ÁFA/fő Csoportos kedvezmény (2 főtől) 24 000 Ft +ÁFA/fő. A díj tartalmazza a konferencia dokumentációját és a kávészüneteket.

Konferenciánk nem csupán új szakmai ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt új szakmai kapcsolatok kialakítására.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Tartalmi kérdésekben: Szilágyi Katalin, főszerkesztő HRportal.hu, tel.: 261-0691, e-mail: katalin.szilagyi@hrportal.hu
Szponzorációs lehetőségek: Halmi Edit, tel.: 06-1/783-57-78, e-mail: edit.halmi@hrportal.hu
Szervezés, jelentkezés: Józsa Ferenc, tel.: 20/559-76-55, e-mail: ferenc.jozsa@extremenet.hu