Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Kis lépés Önnek, nagy lépés a karrierjének!

godolloi-borzeGödöllőn, 2014. április 2-án rendezik meg a Szent István Egyetem Állásbörzéjét, ahol közel 200 álláslehetőség és több mint 40 kiállító várja az érdeklődőket. Helyi és térségi vállalkozások, valamint multinacionális cégek is képviseltetik magukat az eseményen.Az immár hagyománnyá vált Állásbörze nagy sikerre tekint vissza; az elmúlt években sokak karrierje indult a Szent István Egyetem rendezvényén.

 

Nemcsak az egyetemi hallgatóknak, hanem a térség lakosainak is érdemes eljönni, hiszen a börze napján kínált tanácsadások és programok hozzájárulhatnak a sikeres elhelyezkedéshez.

A rendezvényen alap- és középfokú végzettséggel rendelkezők is megtalálhatják számításukat, hiszen a kiállító cégek több pozíciót kínálnak nekik is.

Grafológiai elemzés, önéletrajz-írási tanácsadás, magyar- és idegen nyelvű próbainterjú, elhelyezkedést segítő előadások és még sok más hasznos program várja az álláskeresőket.

Az Állásbörzén való részvétel akkor is hasznos, ha jelenleg Ön nem álláskereső, hiszen számos olyan kapcsolatot építhet ki, amelyet karrierje során a későbbiekben kamatoztathat.

 

A rendezvény április 2-án 10-15 óráig kerül megrendezésre a Szent István Egyetem Aulájában. A tanácsadások és az előadások ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

szieallasborze2014


Az esemény előtt érdemes tájékozódni és jelentkezni a programokra a www.allasborze.szie.hu oldalon. (Az Állásbörzére előzetes regisztráció nem szükséges!)

 

Kövesse az Állásbörze eseményeit facebookon is!

 

...egy lehetőség, hogy megváltozzon az élete. Kihagyná?