Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Keressük Magyarország legjobb önéletrajzát

Szeretnéd, hogy több mint 20.000 HR-eshez illetve vállalati döntéshozóhoz eljusson az önéletrajzod?

Most itt a lehetőség!


A CV-Online.hu álláskereső portál és a Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze által szervezett játék során megmutathatod magad és az önéletrajzodat a magyarországi cégek HR-eseinek, hogy végre ne te keress állást, hanem téged keressenek meg a legjobb ajánlatokkal!

Mit kell tenned?

Küldd el az önéletrajzodat a legjobboneletrajz@cvonline.hu email címre, írd bele a tárgyba: Keressük Magyarország legjobb önéletrajzát!

A szakmai zsűri kiválasztja a legjobb 15 önéletrajzot, amit a 2013. május 7-8-i Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze rendezvényen állítunk ki (ELTE-BTK-Gólyavár, 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3) az állásbörze ideje alatt.

Itt a látogatók szavazhatnak majd, mely szerintük Magyarország legjobb önéletrajza!

A három legtöbb szavazatot kapott önéletrajzot elküldjük azon cégek számára, melyek a CV-Online.hu oldalán regisztráltak, illetve állásokat kínálnak.

 

Figyelem!

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertesek nevét, fotóját, önéletrajzát a honlapon illetve a kiállításon. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése és elérhetőségei nyilvánosságra kerülnek.

Részletes részvételi feltételek

keressük magyarország legjobb önéletrajzát