Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Keressük Magyarország legjobb önéletrajzát - Részvételi feltételek

Jelen szabályzat az IM-Digital Kft által üzemeltetett cvonline.hu weboldalon megjelenő „Keressük Magyarország legjobb önéletrajzát" játékra vonatkozik.

A játék szervezője az IM-Digital Kft. és a Gap Média Kft. (továbbiakban: Szervező)

 

1. A játékban résztvevő személyek


A játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött és Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályzatban foglalt feltételeknek (továbbiakban: Játékos); kivéve az IM-Digital Kft és egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai és ezek hozzátartozói.


2. A játék időtartama, nyeremények, részvétel feltételei


A nyereményjátékban részt vehet az az 1. pontban megjelölt természetes személy,
aki 2013. április 01. és 2013. május 5. között elküldi az önéletrajzát a legjobboneletrajz@cvonline.hu email címre (a tárgyban a játék megnevezésével: Keressük Magyarország legjobb önéletrajzát)

 


Nyeremények:


A játék végén a CV-Online.hu munkaadói hírlevelébe kerül a zsűri és a közönség által a három legjobbnak ítélt önéletrajz, így több mint 20.000 munkáltatóhoz jut el a jelentkezése a nyerteseknek- növelve az esélyüket az új pozíciójuk megtalálására.


A játék lezárásának időpontja: 2012. május 9. 24:00


A sorsolás:

Az önéletrajzokat szakmai zsűri értékeli, és a legjobb 15-öt a Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze (2013. május 7-8) területén állítják ki. Az ott résztvevők papír alapon gyűjtött szavazatai alapján legjobbnak ítélt három önéletrajzot közzé tesszük a CV-Online.hu munkaadói oldalán, illetve elküldjük a CV-Online.hu munkaadói hírlevelében.

3. Nyertesek értesítése, nyilvánosságra hozatala; nyeremények átvétele


A nyerteseket a regisztráció során megadott email címen a sorsolást követően második munkanapon belül értesítjük.


Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertesek nevét, fotóját, önéletrajzát a honlapon illetve a kiállításon. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése és elérhetőségei nyilvánosságra kerülnek.


A nyeremény után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.


A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt. A nyereményjáték kommunikációs anyagain (hirdetés, banner stb.) látható képek csak illusztrációk.


Ha a Játékos korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt - elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult.