Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Kategória Beszerző

Kategória Beszerző

HAYS Hungary Kft.
Régió: Budapest
 
Hozzáadva: 2019.12.09.
Jelentkezési határidő: 2019.12.16.
 
Kategória Beszerző
Kategória Beszerző
Járműipar – Budapest

Az Ön új cége
Kategória Beszerző pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, járműipari partnerünk csapatában Budapesten.

Az Ön új pozíciója
A Kategória Beszerző pozícióban feladata lesz a különböző gyártási lokációkban megvalósuló projektek fejlesztése és támogatása. Felelős lesz a kategória (szenzorok) beszerzésért, beleértve az ártárgyalásokat és a hosszú távú együttműködések megszervezését. A Németországban lévő beszerzési igazgatósággal szoros együttműködésben a beszállítói szerződések előkészítése és tárgyalása által, valamint a Teljes Költség Összehasonlítás készítésével részt vesz a globális beszállítók kiválasztásában.

Mire van szüksége a sikerhez
A Kategória Beszerző pozíció betöltéséhez felsőfokú mérnöki és/vagy közgazdász végzettség, minimum 2 éves járműipari stratégiai beszerzői tapasztalat és tárgyalóképes angol nyelvtudás szükséges.

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar járműipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat az egyik legnagyobb Supply Chain központtal van jelen a régióban, ahová folyamatosan várják az új kollégákat.

Éves juttatási csomag: 9.000.000 Ft-tól

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

Helyek Budapest
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Aktiválás időpontja 2019.12.09.
Iratkozzon fel állásértesítőre