Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Karrier az Audi Hungariánál

Karrier az Audi Hungariánál


Az Audi Hungaria Motor Kft. 2013-ban ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját. A tavalyi év azonban nemcsak ebből a szempontból volt jelentős. A gyár bővítése új szakaszhoz érkezett: megnyílt a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselő új járműgyár, amely lehetővé tette, hogy az Audi A3 Limousine teljes egészében Győrben készülhessen. Az Audi Hungarianál 270 000 négyzetméteren a motorgyártás mellett már prés- és karosszériaüzem, lakkozó és járműszerelde is működik, munkatársaink száma meghaladja a 10 000 főt.

A fejlődés miatt folyamatosan szükségünk van új, szakképzett munkatársakra, az Audi Hungaria számos munkalehetőséget kínál több szakmai területen. Az innovatív, modern munkakörnyezet mellett egyedülálló juttatási csomagot biztosítunk munkatársaink számára.


Nyitott állásajánlataink:

Szerszámgyár
A szerszámgyár három alappillérét a szerszámgyártás, a készülék- és berendezéstervezés, illetve az exkluzívszéria-gyártás jelenti.
A szerszámok és a gyártóberendezések nélkülözhetetlenek a további összeszerelési folyamatokhoz, az Audi szinte összes telephelyét Győrből látjuk el. Az exkluzívszéria-gyártás során az Audi sportmodelljeihez, illetve más prémiummodellekhez (Lamborghini, Porsche) készítenek speciális alkatrészeket, karosszériaelemeket.

  • Projektkoordinátor – Szerszámgyár


Logisztika
A gyártás zavartalan működését és a vevők folyamatos ellátását egyedülálló logisztikai rendszer biztosítja. A logisztika nemcsak a partnerekkel történő kapcsolattartást, hanem a gyáron belüli folyamatok koordinálását és optimalizálását is jelenti.

  • Logisztikai koncepciótervező – szerszámgyár logisztika


Gyártástechnológia –tervezés
A gyártástechnológia –tervezés a folyamatok és berendezések tervezéséért, üzemeltetéséért, a termékek folyamatbiztos előállításáért felelős. A terület legfőbb céljai közé tartozik a gazdaságosság, a gyártás stabilitásának fenntartása és a termelési kapacitások felügyelete.

  • Gyártástechnológia-tervezőmérnök – Gyártástechnológia-tervezés


Motorgyártás
A motorgyártás az Audi Hungaria alapját jelenti, naponta több ezer motor készül a gyártósorokon 4 hengerestől a 12 hengeresig, összesen 235 féle típusban. A hatékony és minőségi termelés kulcsa a minőségbiztosítás, a karbantartás és az optimalizálás, amelyek a gyártás és a szerelés folyamatait végigkísérik.

  • Alkatrészfelelős mérnök – Motorgyártás, Minőségbiztosítás
  • Mérőeszközös mérnök – Felfutó gyártósor
  • Villamos karbantartó mérnök – Atmoszférikus plazmaréteg felhordása
  • Villamos karbantartó mérnök – Mechanikus megmunkálás V6 TDI


Kísérleti Motorgyártó Központ
A Kísérleti Motorgyártó Központ előkészíti a különféle továbbfejlesztett motortípusok sorozatgyártását. Kiemelt jelentőséggel bír az innováció, ez a terület jelenti a hidat a fejlesztés és a termelés között.

  • Projektkoordinátor – Termék- és folyamatoptimalizálás (szerszámos)

A legfrissebb Audi állások Győrben a Cvonline.hu oldalán