Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Kapunyitási Pánik Fesztivál – Lépjünk be táncolva a munka világába!

kapunyitasipanikfesztival-Dolgozni kellene vagy inkább továbbtanulni? Félelmetesnek tűnik a munka világa? Túl sok a kérdés, és hirtelen mindenben nekünk kell dönteni? A pályakezdőket, a végzés előtt vagy éppen utána lévőket kétségek gyötrik a jövőjüket illetően.Vajon melyek lesznek a keresett szakmák? Mibe kellene kezdenem? Hogyan kell egy állást megpályázni? Mire jó a diplomám vagy a végzettségem? Mihez kezdhetek az iskola után a képességeimmel, a gyakorlatommal?

Általában ezek a kérdések hangoznak el, amikor HR tanácsadóink személyesen találkoznak fiatalokkal, akik most lépnek, vagy éppen lépnének be a munka világába.

A Cvonline.hu is segít az útvesztőben

Ahhoz, hogy karrierünket elkezdhessük építeni, hogy megálljuk a helyünket a munka világában, nem kell elfelejtenünk a tájékozódás fontosságát. Már jó előre érdemes kikérni szakértők tanácsát, részt venni próbainterjúkon, felkészülni az angol nyelvű állásinterjúra, és minél több információt összeszedni azokról a cégekről, ahová pályázni szeretnénk, na és pályázati anyagunkat (önéletrajz, motivációs levél) is rendbe szedni mielőtt bármit is tennénk.

A Cvonline.hu HR tanácsadójától lehet segítséget kérni ez utóbbi kapcsán a nyár egyik legjobb ingyenes fesztiválján, a Kapunyitási Pánik Fesztiválon, melyet 2013. augusztus 1-3 között rendeznek meg Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, a Deák tér közeli Akvárium klubban.

A Cvonline állásportál hálózat mellett több cég is segítséget nyújt a fiataloknak, akik elveszettnek érzik magukat a munka világának kapujában.

A háromnapos, zenei programokkal, koncertekkel tarkított esemény mindegyik napján részt vehetünk délután 3-6-ig pályaválasztási tanácsadáson, állásinterjú gyorstalpalón, illetve coachok segítenek a pályánk igazgatásában.

Este 6-tól pedig igazi fesztiválhangulatban lehet része annak, akik a szakmai programok után egy kis kikapcsolódásra vágynak. Olyan előadók lépnek fel mint a Children Of Distance, Majka feat Curtis, Mystery Gang.. és még sokan mások.

 

Részletes program a Kapunyitási Pánik Fesztivál honlapján


kapunyitási pánik