• JYSK Kft. állások

  • Sibrik Miklós út 30. Budapest
   Magyarország
  • 750 Munkavállaló
  • Telefon: 06-1/434-2600
  JYSK Kft.

A JYSK 2017-ben ünnepelheti, hogy megnyitotta 2.500. üzletét, amellyel egy újabb mérföldkőhöz érkezett a vállalat története során.

Az alváskultúrában és lakberendezésben szakértő JYSK számára az expanzió a fő mozgatórugó, mióta az alapító Lars Larsen megnyitotta első JYSK üzletét Dániában 1979-ben.

2017 augusztusában a JYSK megnyitotta 2.500. üzletét, így a konszern már 48 országban van jelen. És az utazásnak még nincs vége!

“Mindig is az volt a cél, hogy világszerte legyenek JYSK üzletek, úgy hogy még mindig sok a tennivalónk. De a 2.500. JYSK üzlet megnyitásával van okunk az ünneplésre, és ennek legtermészetesebb módja, hogy nagyszerű ajánlatokat nyújtsunk vásárlóinknak és egy nyereményjátékra invitáljuk őket, lehetőséget adva, hogy remek ajándékokat nyerjenek,” - nyilatkozza Lars Larsen.

Ünneplés világszerte

A 2.500 üzlet megünneplése egy nemzetközi kampány sorozat része, amely a további terjeszkedésre, a termékminőségre és a JYSK értékekre fókuszál.

“A 2.500 JYSK üzlet nem csak számomra fontos. A vásárlóinknak is kedvező, hogy nagyon sok városban jelen van a helyi alváskultúra és lakberendezési szakértő. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy megvalósítsuk víziónkat, azaz hogy a JYSK egy jó skandináv ajánlat legyen mindenki számára” - hangsúlyozza Lars Larsen.

Remek munkatársak

Úgy véli, hogy ez a siker a JYSK a munkatársainak köszönhető, mindazoknak az odaadó erőfeszítéseknek, amelyeket az  elmúlt évek alatt hoztak.

“A folyamatos fejlődés és terjeszkedés képzett, és elkötelezett munkatársakat követel. Ezért ezúton szeretném megköszönni minden munkatársamnak akik hozzájárultak a JYSK sikeréhez” - mondja Lars Larsen.

A JYSK több mint 100 új áruházat nyitott a 2015/16-os üzleti évben, és 23,2 milliárd dán korona rekord árbevétel ért el. 


A 25 éves Kasza Kristóf jelenleg a Budapest északi részén található vizafogói áruház Store Managerje. Az állásinterjú alkalmával járt először a JYSK-ben.

A JYSK-el kapcsolatos legcsodálatosabb emléke, az a nap mikor telefonon felkérték a vizafogói. áruház vezetésére.

"Nagy köszönettel tartozom Nikinek, az egri áruház Store Managerének. Ösztönzött és támogatott, hogy higgyek magamban és Store Managerré válhatok. Nem gondoltam volna, hogy ennyire rövid idő alatt ilyen sokra viszem". mondta Kristóf.

A teljes cikk az alábbi linkre kattintva olvasható:
https://gojysk.com/hu/news/eletem-legnagyobb-elmenye-volt-hogy-store-manager-lettem

Jelenleg nincsenek álláshirdetései a www.cvonline.hu -n


JYSK Kft.
Sibrik Miklós út 30.
1103 Budapest
Telefon: 06-1/434-2600

Képek

VideókKözpont

 • Juttatások
 • Coaching, Oktatás
  Céges Rendezvények