Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Junior Folyamatmérnök

Junior Folyamatmérnök

HAYS Hungary Kft.
Régió: Pest
 
Hozzáadva: 2019.11.24.
Jelentkezési határidő: 2019.12.12.
 
Junior Folyamatmérnök

Az Ön új cége 
Folyamatmérnök pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Pest megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A Folyamatmérnök pozícióban egy teljesen újtermékcsalád gyártási folyamatainak kialakításáért, támogatásáért lesz felelős. Új termékek bevezetésében fog részt venni, a technológia és folyamat hatékonyságának fejlesztése lesz a feladata. Ön végigkíséri az NPI projekteket a koncepció bevezetésétől egészen a sorozatgyártás beindításáig, majd támogatásáig, optimalizálásáig.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A Folyamatmérnök pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség (gépész, villamosmérnök), stabil angol nyelvtudás szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban van jelen, a környéken újonnan megjelenő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Helyek Pest
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.24.
Iratkozzon fel állásértesítőre