Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Junior Accountant

Junior Accountant

HAYS Hungary Kft.
Régió: Budapest
 
Hozzáadva: 2019.12.05.
Jelentkezési határidő: 2019.12.06.
 
Junior Accountant
Junior könyvelői pozíció nyílt multinacionális ügyfelünknél, a világ egyik vezető üzleti tanácsadó vállalatánál, budapesti, belvárosi irodájukban.

Miről szól a pozíció?

A Junior könyvelői munkakörhöz az alábbi feladatok tartoznak:
-bank, házipénztár könyvelése
-szállítói számlák könyvelése
-munkavállalói kiadások könyvelése
-számlaegyeztetés és elemzés
-részvétel a havi / negyedéves / éves zárásokban
-reporting

Kit keresünk?

A Junior könyvelői pozícióra történő sikeres jelentkezéshez a szakirányú végzettség mellett legalább fél éves, könyvelésben szerzett munkatapasztalat és középfokú angol nyelvtudás szükséges. SAP vállalatirányítási rendszerismeret előnyt jelent. Pontos, kommunikatív munkatársat keresünk, aki szeret felelősségteljesen, önállóan dolgozni egy megbízható csapat részeként, és akinek a motivációjára hosszú távon számíthatnak.

Miért jelentkezz?
 

Kiváló lehetőség azoknak, akik szeretnék megkezdeni/folytatni pénzügyi karrierjüket egy multinacionális, tőzsdén jegyzett vállalat profi csapatának tagjaként, teljes állásban. A magyar iroda teljes körű könyvelésének kulisszáiba való bevezetés mellett partnerünk szakmai fejlődési lehetőséget és fiatalos, dinamikus munkaközeget kínál, barátságos, open office környezetben.

Mi most a teendő?
 

Amennyiben érdekli az álláslehetőség, kérjük, küldje el önéletrajzát, a releváns jelentkezőkkel mihamarabb felvesszük a kapcsolatot. Ha nyitott a váltásra, de nem pont ezt az állást keresi, tájékozódjon aktuális álláshirdetéseinkről honlapunkon keresztül (Link megjelenítése), vagy keresse tanácsadóinkat.

Helyek Budapest
Kategória Pénzügy / Számvitel / Kontrolling
Aktiválás időpontja 2019.12.05.
Iratkozzon fel állásértesítőre