ímke

Ital Magyarország Kft. cover
Ital Magyarország Kft.
Budaörs, Malomkő utca 7.
Budapest
2040

Cég információ

Mi az IMO?

Magyarország italai egy kézből

Az Ital Magyarország az ital nagykereskedelmi szektor meghatározó szereplője, fő tevékenységi köre a borok, pálinkák és szörpök forgalmazása.

Stratégiai partnerein keresztül részt vesz a legjelentősebb borvidékek, így Tokaj, Eger, Villány, Szekszárd, Balaton és az Alföld borvidékéről származó borok forgalmazásában. Kiemelt márkái a Báthory, a Lovassy és a Corvus Tokaj mellett a Bognár Bor Birtok. Stratégiai-kereskedelmi partneri viszonyt alakított ki közel 60 jelentős magyar borászattal kiszolgálva igényeiket a logisztika, értékesítés és a marketing területén. Szakembereik az integrált szőlőtermesztés és borkészítés folyamatában részt vesznek, valamint konzultálnak a beszállítókkal.

A bor üzletág mellett szorosan együttműködik több hazai ital márkával, melyeknek a kizárólagos forgalmazói státusza mellet azok teljes marketing tevékenyében is oroszlánrészt vállal. Ilyenek a többek közt a 895 HUNNIUM prémium pálinka és Kárpátia pálinka, a tradicionális Ági szörp gyümölcsszörp és a Maltman sör. Kizárólagos hazai importőre a Freixenet spanyol pezsgőmárkának.

A cég jelentős beszállító bor (10 millió palack/év), szörp (4,6 millió palack/év) és pálinka (250 ezer palack/év) kategóriában, tevékenységével lefedi a nagykereskedelem minden csatornáját. A márkákat beszállítja a nemzetközi és a hazai kiskereskedelmi láncokba (Tesco, Auchan, Metro, Spar/Interspar, CBA, Coop, Reál stb.), ezen kívül jelentős partner a kereskedelmi saját márkák területén bor és szörp kategóriákban. A kereskedelmi láncok és termelők professzionális partnereként teljes körű szolgáltatást nyújt az áru beszerzésétől, a hatékony logisztikán át az átfogó értékesítési és marketing tevékenység ellátásáig, a modern kereskedelem igényeinek megfelelően. Innovatív szemlélettel mind újabb és újabb termelőket, márka- és termékkoncepciókat kutat fel, illetve fejleszt, folyamatosan új lehetőségeket biztosítva a kereskedelem számára egy állandóan változó és megújulást igénylő piaci környezetben az ital szektor minden árszegmensében, az elsőáras termékektől a top prémium kategóriáig.

A beszállítói státuszunk erősítésére a cég kiemelt stratégiai partnerei folyamatosan szerzik meg az élelmiszerbiztonsági irányítási rendszertanúsítást.

A cég az elmúlt években jelentős export tevékenységbe kezdett. Prémium boraival sikeres partneri viszonyokat ápol Lengyelországban, szállít Szlovákiába, Kínába és Oroszországba. Folyamatosan fejleszti export tevékenységét, új partnereket és célpiacokat keres, valamint új termékekkel bővíti termékportfólióját.

Elhelyezkedés

Cím adatok

Budaörs, Malomkő utca 7.
Budapest
2040