Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

IT projektmunkák Londonban


  • A hirdetés 974 napja lejárt

IT projektmunkákat kínálunk számodra Anglia-szerte!

IT szakemberek jelentkezését várjuk Londonba!
A fő foglalkoztatási terület a fejlesztés, ezen belül is C#, Java, Oracle, SQL PHP, mobil App fejlesztők a legkeresettebbek.Informatikai területen dolgozol és jártas vagy a fejlesztés, illetve a programozás területén? Szeretnéd értékes szaktudásodat modern környezetben, projektmunkák keretein belül, külföldön kamatoztatni? Jól beszélsz angolul, és dolgoznál az Egyesült Királyság nyüzsgő fővárosában, Londonban? Amennyiben minderre a válaszod IGEN, tekintsd meg, milyen IT projektmunkákat kínálunk számodra Anglia-szerte!

IT projectmunkák Angliában – fejlesztői területen

Az informatikai szakembereket jól megfizetik az Egyesült Királyságban,azonban a projektmunkára szerződtetett szabadúszó IT szakemberek még náluk is jobban keresnek. A fizetések természetesen projektenként és szakterületenként változnak, azonban a jellemző kezdő fizetés 250 GBP naponta, az éves átlagkereset 65.000 GBP (kb. 22-23 M Ft). A legminimálisabb fizetés pedig 15 font óránként! Megfelelő tapasztalattal és angol nyelvtudással most Te is szert tehetsz ilyen, kiemelkedően jó fizetést biztosító, változatos, és kihívást jelentő IT projektmunkára!

A fő foglalkoztatási terület a fejlesztés, ezen belül is C#, Java, Oracle, SQL PHP, és mobil Applikáció fejlesztők a legkeresettebbek.

Ez a szakma azonban nem könnyű, a technika villámgyors fejlődése miatt folyamatos szinten tartást és önfejlesztést igényel. A technológiák és a programnyelvek folyamatosan frissülnek, változnak, új technológiák jelennek meg, ezért mindig napra késznek kell lenni.

Elvárások a jelentkezővel szemben:

Sok éves (min. 3 év) fejlesztői területen szerzett releváns szakmai tapasztalat elengedhetetlen;
• Friss, naprakész, és szinten tartott szakmai ismeretek;
Hajlandóság projektmunka keretein belüli munkavégzésre;
• Minimum erős középfokú (B2) angol nyelvtudás;
• 1000-1300 GBP kezdőtőke megléte – amely egy befektetés a jövődet illetően.

Amit kínálunk:

Kiváló jövedelmezőség – az informatikusok napi 250-350 angol font (90-130.000 Ft) fizetésre számíthatnak, ami még az Egyesült Királyságban is kiemelkedőnek számít. 
Alacsonyabb adóterhek, mint Magyarországon.
Változatos munkakör, kihívásokkal teli és izgalmas megbízások.
• A legújabb technológiák használata.
• Partnercégünk teljes adatbázisa (közel 3000 munkaadó) a rendelkezésedre áll a számodralegszimpatikusabb projekt kiválasztására.
Projektmunkával járó szabadság – tölthetsz akár 9 hónapot Londonban, 3 hónapot itthon.
Továbbá: az Euwork Kft. az első 3 hónapban kedvezményes áron – 75GBP/hét – biztosít szállást Londonban a kiközvetített IT szakemberek számára!

A projectmunkák előnyei:

Szabadság! – A munkavállaló szabadon rendelkezik az idejével, és egy programozó akár otthonról is kódolhat, mivel a projektmunkánál csak az átadási határidőt kell figyelembe vennie.
• Általános, hogy a projekt alapú munkákkal több pénzt lehet keresni.
• A projektek folyamatos fejlődést és változatosságot biztosítanak számodra.
Kiváló karrierépítési lehetőség az Egyesült Királyságban.
• Remek alkalom tapasztalat- és referenciaszerzésre, amivel megnyílik előtted a Világ.

Hogyan lehet ilyen külföldi projektmunkát megcsípni?

Ahhoz, hogy ilyen munkát elnyerjünk, nem elég csupán jó szakembernek lennünk és jól beszélni angolul.Fontos, hogy „el tudjuk adni” magunkat, továbbá ismernünk kell a brit (londoni) szerződéses munkák rendszerét! Hogyan? Erre készít fel angol partnercégünk, amely egy három hetes tanfolyamot követően garantálja a szerződéses munka megszerzését. Ennek érdekében a cégvezető még Budapesten találkozik a jelentkezőkkel, hogy csak azok induljanak el Londonba, akik utána biztosan munkát is kapnak. „No Job no Fee guarantee!” A tanfolyam és minden egyéb szolgáltatás térítésmentes, sikeres szerződés esetén viszont a szerződés összegéből kell jutalékot fizetni a londoni cégnek.
 

Az első angliai, szerződéses informatikus ügyfelünk már dolgozik Londonban, napi 250 fontért Linux rendszer adminisztrátorként. Továbbra is várjuk olyan informatikusok jelentkezését, akik szeretnének napi 250-350 fontot keresni!
 

Az önéletrajzban kérjük a tapasztalatok részletes feltüntetését programnyelvekre lebontva, programozási tapasztalat időtartamát feltüntetve, mivel ez alapján tudjuk kikalkulálni az elhelyezési időt illetve az aktuális ajánlatokat!

Itt a lehetőség, hogy karriert csinálj! Ne habozz, JELENTKEZZ!
 
Jelentkezés:
Angol nyelvű önéletrajz küldésével a webldalon keresztül, vagy a megadott e-mail címre: E-mail cím megjelenítése
Egyéb hasonló állások Önnek
Electrical Engineer

Trenkwalder Kft

On behalf of our multinational Client we are lo...
Vas


Projektmérnök

Trenkwalder Kft

Multinacionális partnercégünk számára keresünk ...
Borsod-Abaúj-Zemplén


PLC / Robot programozó

Trenkwalder Kft

Multinacionális partnercégünk számára keresünk ...
Borsod-Abaúj-Zemplén