Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Import/export koordinátor - Komárom környéke


  • A hirdetés 2178 napja lejárt
Feladatkör: A logisztikai szervezeten belül irányítja és végrehajtja az Import/Export folyamatokat. Felelős a külkereskedelmi szabályozások, üzemeltetési eljárások betartatásáért/betartásáért a Közép-európai régióban. Kapcsolatot tart az EMEA Import/Export koordinátorral, a magyar Supply planner-el és vetőmag adminsiztrátorral, a keleti vevői szervíz-csapattal, és az importáló ország szerveivel a lehető leggyorsabb import/export teljesítések érdekében. Felelős az adatszolgáltatásokért, és az adminsiztrációs követelmények betartatásáért/betartásáért. Az Import/Export tranzakciókat mindig naprakészen a szabályoknak, és a cég politikájának megfelelően bonyolítja. Nyomon követi a vevők szabály-változásait, a növény-egészségügyi igazolások változásait. Intézkedik a nem EU-tagországokra vonatkozó vámkezelési és export dokumentumokkal kapcsolatban. Eleget tesz a speciális import és export folyamatoknak a világ többi országából. Optimalizálja a szállítási folyamatokat, alkalmazza az egyeztetett tarifákat és kondíciókat a vám brókerekkel, és a különböző szállító cégekkel annak érdekében, hogy a leghatékonyabban, a legjobb minőségben szállíthassanak.
Végzettség: Felsőfokú külkereskedelmi végzettség.
Szakmai tapasztalat: Minimum 2 éves import/export-ban szerzett tapasztalat.
Informatika: felhasználó szintű office ismeretek
Egyéb követelmény: Tárgyalóképes angol nyelvtudás. Kiváló kommunikációs, tervezési és szervezési képesség. Jó problémamegoldó képesség. Excel, Word és SAP ismeret.
Logisztika/Értékesítés területre
Megjegyzés: A világ egyik legnagyobb mezőgazdasági termék és technológiai megoldások szállítója. Hazai tevékenységét több,mint 10 éve kezdte, azóta folyamatosan fejlődik, és jelentős szereplője a magyaroszági mezőgazdaságnak.
Helyek Komárom-Esztergom
Kategória Beszerzés / Logisztika / Szállítás
Aktiválás időpontja 2012.02.07.
Egyéb hasonló állások Önnek
Network Administrator (Budapest)

IT Services Hungary Kft.

Network operation (Fortinet, VDOMs, Router, swi...
Budapest


Lead Incident Manager (Budapest)

IT Services Hungary Kft.

To qualify, validate, lead and escalate / deesc...
Budapest


Kezelő operátor

Randstad Hungary Kft.

A hamarosan nyíló MOL Petrolkémiához keresünk k...
Borsod-Abaúj-Zemplén