Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Idősgondozó - Anglia


  • A hirdetés 1054 napja lejárt

 

Idősgondozó-Anglia

 

Minden jelöltnek rendelkeznie kell nagyon jó angol nyelvtudással, lehetőleg némi korábbi egészségügyi tapasztalattal (ez lehet beteg rokon/ismerős ápolása is!) és rugalmas munkavégzésre való hajlammal.

A sikeres pályázók fizetik a repülőjegyet a származási országukból Bristolba. A tréning idejére a 11 napi ingyenes szállást a munkaadó biztosít Bristolban (ez függ a tréning dátumától és napjaitól). Amennyiben a munkavállaló 6 hónapon belül távozik, ennek egy bizonyos százaléka az utolsó fizetési csekkből kerül levonásra. (Ez a munkaszerződésben is szerepelni fog, melyet az első munkanapon állítanak ki.)

A 6 napos tréninget a bérminimum összegével fizetik ki (6.50 £ / óra).
Azok a jelöltek, akik nem teljesítik sikeresen a tréninget, azok extra tréningen vesznek részt, azonban ha előbbire viselkedésbeli problémák miatt nem sikerül, illetve amiatt, hogy nem szeretik a munkát, amit végezniük kell, a munkaadó nem fogja fizetni hazautazásukat.
A jelölteknek hozzávetőleg 250-300£ kezdeti kiadással kell számolniuk.

Fizetés
A szolgáltatást igénybe vevőtől függően a jelöltek fizetése minimum 400-600£ / hét (Bruttó). Nem kell fizetniük a szállásért, számlákért. Minden nap két ingyenes étkezés biztosított, azonban a jelölt köteles főzni a szolgáltatást igénybe vevő és önmaga számára. Megkérheti továbbá a jelöltet, hogy vezesse az autójukat, ebben az esetben nem a gondozó fizeti az üzemanyagot, illetve a biztosítást. Ha a szolgáltatást igénybe vevő nem rendelkezik internet hozzáféréssel, azt a jelöltnek kell fizetnie.

Munkaidő
Amint a fizetés, úgy a munkaidő is függ a szolgáltatást igénybe vevőtől, a jelöltek jogosultak 2 szabad órára minden nap.

Elhelyezés
2 kihelyezés közötti utazást nem a jelöltnek kell fizetnie. Minden helyen legalább 2 hetet kell eltölteni, illetve esetekben hosszabb időt, attól függően mennyi időt tölt el szívesen a jelölt egy adott helyen, illetve hogyan alakul az alkalmazó cég szükséglete az adott pillanatban. Mivel ebben az iparágban változhatnak a dolgok, arra kell számítani, hogy egyik helyről a másikra kell költözni, ezt a munkaadó fizeti.

A jelölt profilja:

  • Minimum egy éves egészségügyi szakmai tapasztalattal rendelkezik a közelmúltban
  • Nagyon jó angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt
  • Számítógépes ismeretek
  • türelmes, együtt érző, gondoskodó, megértő, aki jól tud alkalmazkodni új körülményekhez és jó stressz-tűrő képességgel rendelkezik
  • Megérti a bentlakó gondozó munka természetét és annak elvárásait

A jelentkezőt semmiféle programdíj, illetve extra költség nem terheli!

 

Helyek Külföld
Kategória Egészségügy / Szociális ellátás
Külföldi munka
Minimális tapasztalat 1 év
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Elvárt nyelvtudás Angol
Egyéb hasonló állások Önnek
SQA mérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Előszéria/széria gyártás minősé...
Ajka, Veszprém


Fröccsöntő / Műanyagipari mérnök (pályakezdők részére is!)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Gyártóberendezések és gyártósor...
Sárvár, Szombathely


Karbantartó villamosmérnök - Komárom-Esztergom megye

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Berendezések rendelkezésre állá...
Tata, Tatabánya