Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

HVG Állásbörze - hatékony toborzás a legnépszerűbb hazai karriervásáron

hvg állásbörze2013. február 26-27-én kerül megrendezésre a HVG Állásbörze, hazánk legtöbb látogatót vonzó állás- és képzés-vására. A rendezvény népszerűségét igazolja, hogy a 2012 őszi HVG Állásbörzét több mint 10 000 álláskereső látogató, a rendezvény honlapját pedig 326 000 érdeklődő kereste fel. A tavaszi börzén az eddigiekhez hasonlóan népszerű, toborzást elősegítő szolgáltatások, valamint a mérnököket, informatikusokat, illetve gazdasági/pénzügyi végzettséggel és jó nyelvtudással rendelkező szakembereket vonzó programok, kiállítások is lesznek.


Fókuszban a műszaki, IT végzettséggel és a kiváló idegennyelv-tudással rendelkezők

A HVG Állásbörzén külön programokkal várják a munkaerőpiacon legkeresettebb szakembereket.

Elsősorban a mérnökök és informatikusok érdeklődésére tart számot az önállóan működő robotjárművek idén jubiláló versenye, a RobonAUT. A börze látogatói interaktív kiállítás formájában ismerhetik meg a verseny történetét és a robotautók építésének, működésének részleteit, valamint lehetőségük lesz a verseny demóját élőben megtekinteni.

Annak érdekében, hogy börze SSC-szektorbeli kiállítói is több ezer, kiváló nyelvtudással rendelkező álláskeresővel vehessék fel a kapcsolatot, a szervezők több újdonsággal is szolgálnak. Ezek egyike a Mobility Fair nevű „mini-rendezvény”, mely a külföldi lehetőségeket keresőknek, illetve a külföldről hazatérőknek kínál érdekes programokat.


Egyedülálló szolgáltatások

A HVG Állásbörze évről évre arra törekszik, hogy innovatív fejlesztéseivel növelje a munkaadók és munkavállalók találkozásának sikerességét. Ezért került bevezetésre 2012-ben az egyedülálló e-Reg rendszer is, amelynek segítségével a rendezvény kiállítói egyszerűen és gyorsan juttathatják el saját rendszerükbe a jelentkezők önéletrajzait, jelentős mértékben csökkentve az ezzel együtt járó hosszadalmas adminisztrációt.

Az előző állásvásár különleges színfoltjaként jelentek meg a SzakmaiTúraállomások. A vállalatok a szakmai tudást és rátermettséget játékos formában felmérő aktivitásaiból felépített program a látogatók hatékonyabb megszólítását, és szakmai előszűrését is lehetővé tette a kiállítók számára.

A HVG Állásbörze 20 oldalas, Karrier Iránytű néven, a rendezvényt megelőző héten megjelenő kiadványa a nagy érdeklődésre való tekintettel a korábbi 90 000 helyett idén már 94 000 példányszámban készül. A lap célja, hogy szakmai cikkekkel támogassa a látogatók felkészülését a rendezvényre, valamint bemutatkozási lehetőséget biztosítson a résztvevő vállalatok számára.


Online toborzás – túl a helyszíni lehetőségeken

A rendezvényre a helyszíni standok már majd mindegyike elkelt, a börze online standjai viszont lehetővé teszik, hogy a kapcsolatteremtésnek ne legyenek fizikai korlátai, és minden kiállító lehetőséget kapjon a bemutatkozásra, akár személyesen, akár virtuálisan. Az online standokon korlátlan számú állásajánlatot lehet meghirdetni, mindössze egy-két munkavállaló toborzása esetén is költséghatékony megoldást jelent, ezért a kisebb költségvetésű kis-és középvállalkozások számára is jó alternatívát jelentenek.

„Az online standok rendkívüli népszerűségnek örvendtek az utóbbi években, hiszen így azon érdeklődők számára is lehetséges volt az állásokra történő jelentkezés, akiknek nem volt lehetőségük személyesen részt venni a rendezvényen, vagy a karriervásár két napja alatt nem tudták feltérképezni a teljes álláskínálói palettát, ám az online lehetőségnek köszönhetően informálódhattak az elérhető lehetőségekről, és jelentkezhettek azokra. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk azoktól a vidéki álláskeresőktől, akik nem tudták megengedni maguknak, hogy egy vagy két napra a fővárosba utazzanak, de az online standokon keresztül számos munkaadóhoz tudtak jelentkezni.” – nyilatkozták a szervezők

Amennyiben Ön is szeretne részt venni hazánk leglátogatottabb állásvásárán, most 10 % kedvezménnyel, akár 81 000 Ft-ért foglalhat online standot a CV Online-nak köszönhetően!

Az állásbörze honlapján tájékozódhat a lehetőségekről és megjelenési módokról:

hvgallasborze.hu/hu/kiallitoknak

Legyen Ön is a rendezvény kiállítója! „Ott találkozunk!”