Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

HVG Állásbörze – milyen álláskínálattal várnak a cégek?

hvg állásbörzeKét hét múlva, 2013.február 26-27-én kerül megrendezésre a HVG Állásbörze, hazánk leglátogatottabb állásvására a SYMA Rendezvényközpontban. A rendezvény több ezer állásajánlattal, valamint egyedülálló előadásokkal és szakmai programokkal várja a látogatókat.Kinek érdemes részt venni a rendezvényen?

A HVG Állásbörze sokszínű álláskínálattal rendelkezik: mérnök/műszaki, informatikus, gazdasági/pénzügyi végzettséggel, valamint jó nyelvtudással rendelkező szakemberek egyaránt megtalálhatják az elvárásaiknak megfelelő állást és munkaadót a börzén.
A munkaadók által megfogalmazott egyik legfontosabb elvárás a megfelelő szaktudás a fenti területek bármelyikén, viszont az ajánlatok jelentős részénél a nyelvtudás a legfontosabb kritérium, bármilyen felsőfokú, sőt néhány állásra középfokú végzettséggel rendelkezőket is várnak, ha legalább tárgyalási szinten beszélnek egy vagy több európai nyelvet.

 

Az Állásbörze nem csak a diákoknak szól?

Az egyetemeken, főiskolákon szervezett börzéken valóban elsősorban még tanuló diákokat keresnek a kiállító cégek, viszont a HVG Állásbörzén a több éves szakmai tapasztalattal rendelkezők éppúgy megtalálják számításukat, mint a szakmai gyakorlatot kereső hallgatók. A kiállítók többsége széles állás-kínálattal rendelkezik: a diákmunkáktól a diplomamunka-írási lehetőségen keresztül a néhány éves tapasztalatot igénylő pozícióig, sőt sok esetben vezetői karrier-lehetőségekig számos ajánlatra várják a jelentkezőket.

 

Légy képben! – érdekes előadások a munka világáról

A rendezvényen nem csupán az álláskeresésre van lehetőséged, hiszen egyedülálló előadásokat is meghallgathatsz neves szakemberektől. Hasznos információkat kaphatsz azzal kapcsolatban, hogy milyen előnyökkel jár a hazai munkaerő piacon, ha külföldön is szerencsét próbálsz , akár egy felsőoktatási intézményben, akár munka kapcsán. Vajon tudod-e azt, hogy mi alapján döntik el, alkalmas vagy-e a megpályázott állásra? A 10 dolog, amit utálnak benned a HR-esek előadáson ezt is megtudhatod! Karrierváltáson gondolkozol, de nem tudod, hol is kéne kezdened? Hallgasd meg az Álláskeresés újratöltve bemutató hasznos tanácsait!

 

Karrier Építési Terület – itt minden Rólad szól!

Nem vagy biztos abban, hogy önéletrajzod a legjobb színben tüntet fel a munkaadók előtt? Kérdéseid vannak saját karriered tervezésével kapcsolatban? Kipróbálnád magadat egy állásinterjú helyzetben – akár német és angol nyelven is? Akkor itt a helyed, hiszen a személyre szabott tanácsadások segítségével tökéletesítheted a CV-det és magabiztosan vághatsz neki egy valódi állásinterjúnak! Jelentkezz Te is!

Ajánld a börzét – nyerj egy 2 személyes utat Rómába!

Ha regisztrációdat követően minimum 3 ismerősödnek ajánlod a rendezvényt az állásbörze honlapján keresztül, bejelentkezett felhasználóként, az értékes nyeremények mellett Tied lehet a fődíj is, amely egy felejthetetlen 5 napos utazás 2 fő részére, az örök városba, Rómába!

Gyere el Te is a HVG Állásbörzére! Ott találkozunk!

Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről: www.hvgallasborze.hu