Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

HVG Állásbörze – álláskeresés online is

hvg allasborzeVéget ért a 12. HVG Állásbörze, ám az állásokra még két hétig online jelentkezhetnek azok, akik a fizikai vagy időbeli korlátok miatt nem tudtak részt venni a rendezvényen. A 164 munkaadó, felsőoktatási intézmény és képzést nyújtó vállalkozás 5 000-nél is több állás- és képzésajánlatára 2013. március 17-ig lehet jelentkezni.Kétségtelen, hogy a személyes álláskeresés a leghatékonyabb módszer arra, hogy megtaláld a Neked szóló ideális álláslehetőséget, legyen szó akár szakmai gyakorlatról, akár sokéves tapasztalatot igénylő állásról. Ám sok esetben a földrajzi távolság, vagy az időbeli akadályok, egyéb elfoglaltságok szabnak határt a lehetőségeinknek. Annak érdekében, hogy minél több álláskeresőnek legyen esélye megtalálni a számára ideális munkát, a HVG Állásbörzén meghirdetett sok ezer állásra március 17-ig még lehet jelentkezni a kiállítók online standjain!

Bár egy online jelentkezés általában meg sem közelíti a személyes kapcsolatépítés eredményességét, kiállítóink virtuális standjaikon is igyekeznek a lehető legtöbb információt megadni ahhoz, hogy az álláskeresők el tudják dönteni, mely pozíciókra érdemes pályázniuk.

Hasznos tanácsok álláskeresőknek

Hazánk legnagyobb állásvására nem csupán munkalehetőségeket ajánl, ám ahhoz is segítséget nyújt, hogy ezekhez valóban közel is kerüljenek a látogatóik! Olvasd el a honlapon található, karrierépítést támogató cikkeket. Íme, egy kis ízelítő:


Nyereményjátékok az online börzén is!

Tied lehet a kétszemélyes utazás Rómába, vagy a Toshiba Satellite C855-1PM laptop a börze játékaival. Próbáld ki őket Te is!

 

Látogasd meg a börze honlapját és keresd fel az online standokat!

Jelentkezz! Itt és most.

www.hvgallasborze.hu