Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

HVG Állásbörze – a tudatos álláskeresés első lépése

őszi állásbörzeKiket keresnek a kiállító vállalatok?

A HVG Állásbörzén kiállító cégek nagy részét a Shared Service Centerek, valamint a járműiparban érdekelt és IT területen tevékenykedő vállalatok teszik ki, akik mérnököket, informatikusokat, gazdasági/pénzügyi végzettségű és az idegen nyelveket jól beszélő szakembereket keresik. Többségük egyaránt keres diákokat, pályakezdőket, néhány éves tapasztalattal rendelkező és senior szakembereket is, sőt, a végzettséget tekintve is szerteágazó a kínálatuk: 68%-uk mérnökök, 66% informatikai szakemberek jelentkezését is várja, 67% gazdasági területekre keres munkaerőt, 47% pedig elsősorban nyelvtudást igénylő állásokat kínál, és 45% további területekre is várja a pályázók jelentkezését.

 A vállalatok 79%-a kínál pályakezdő ajánlatokat, 81%-uk tapasztalatot igénylő állásokat, 45%-nál vezetői karrier lehetőségek is vannak, 66% pedig senior szakembereknek szóló pozíciókat is kínál. Ezek mellett a cégek 48%-ánál találnak a végzés előtt álló diákok szakmai gyakorlati, 21%-ánál pedig diákmunka lehetőségeket, valamint 26%-uk még diplomamunka-írási lehetőséget is biztosít.

 

Karrier Fórum – a legfontosabb témák a munka világából

Versenyképes fizetés?

Rugalmas munkaidő?

A „Szótár kell az álláshirdetésekhez?! című előadáson a hallgatók megtudhatják, mit jelentenek ezek az elsőre semmitmondó kifejezések! Tudod-e azt, hogy mi alapján választanak új munkaerőt a cégek? Hogyan lehetsz a „kedvencük”? Hallgasd meg a „Kulisszatitkok a kiválasztásban” című bemutatót, és tudd meg, mi alapján döntenek a HR-esek! Gondolkoztál már azon, hogy külföldön is bizonyítanád rátermettségedet, csak nem tudod, hogyan kezdj hozzá? A Mielőtt külföldi munkát vállalnánkelnevezésű előadásból kiderítheted a legfontosabb tudnivalókat!

 A Karrier Fórum mellett vegyél részt a Képzési Fórum és a Szakmai Fórum előadásain is!

 Ha hatékonyan szeretnél állást keresni és magas szintű szakmai programokon részt venni, gyere el a HVG Állásbörzére!

 Ott találkozunk!

 Regisztrálj a honlapon, jelentkezz a programokra, tudj meg még többet a rendezvényről!

www.hvgallasborze.hu