Ugrás a tartalomra

Betanított összeszerelő, gépbeállító, varrónő

Ipari szűrőket gyártó partnerünkhöz keresünk munkatársat elektromos karbantartó, varrónő, betanított összeszerelő és betanított gépbeállító pozícióba Polgárdiba.

A karbantartó az üzem területén felmerülő mechanikus, műszaki, villamos és egyéb problémákat oldja meg. Számítanak rá ezen kívül új gyártósor telepítése közben adódó feladatoknál és az épület karbantartásában.
Jelentkezéshez mindenképp szükséges jó problémamegoldó készség, igényes munkavégzés, mechanikus, elektromos vagy gépész középfokú végzettség és a szakmában szerzett legalább egy évestapasztalat. Előnyt jelent, ha van pneumatikában és kapcsolási rajz olvasásában jártasság.

Varrónői végzettség nem feltétel, a lényeg, hogy legyen tapasztalatod a varrás terén. Hogyha nem idegen számodra a varrógép és megvarrtál már pár ruhát, akkor nem jelenthet problémát egyszerű egyenes varrás elvégzése, az ipari szűrők készítése közben!

A betanított pozíciók magukért beszélnek, nem szükséges előképzettség, mindent megtanítanak, viszont, ha a gépbeállítás érdekel, akkor fontos, hogy magabiztos legyél és vállald a felelősséget, ami majd ezzel a munkával jár.

Jelenleg két műszakban dolgoznak, viszont ez várhatóan változik 3 műszakra, ezt is kell tudni vállalni.
Mindezért versenyképes fizetést biztosítanak, remélik, hogy hosszútávra tervezel, mert ők igen! A környezet tiszta és igényes, multinacionális környezet, mindig van lehetőség fejlődni és új dolgokat megtanulni.

Ha érdekes ez az ajánlat, akkor küldheted is az önéletrajzod a "Jelentkezem" gombra kattintva!.

Betanított összeszerelő, gépbeállító, varrónő

Polgárdi, 8154 Magyarország
Fejér
Teljes munkaidő
1-2 év munkatapasztalat
Általános iskola

Frissítés dátuma: 22.09.2022

Állás megosztása