Ugrás a tartalomra

Mérlegképes könyvelő

Jelenlegi megbízóm az e-Officium Kft. https://eofficium.com

Mérlegképes könyvelők

jelentkezését várja

Kik ők?

Zöld könyvelő irodaként papírmentesen könyvelnek.  Ez azt jelenti, hogy az ügyfeleik egy webes felületen, elektronikus formában adják át a könyvelésük alapjául szolgáló dokumentumokat – és ők is ezen a csatornán adnak bevallást, beszámolót, kimutatásokat és információkat.

Technológia érzékeny vállalkozásként az a céljuk, hogy az ügyfeleik teljes könyvelését digitalizálják, ezért sok automatizmust és adatimportot használnak, amivel hatékonyabbá, gyorsabbá és kényelmesebbé teszik a mindennapi munkát (nekik és saját maguknak is).

Teljeskörű és prémium minőségű szolgáltatást kínálnak ügyfeleiknek, amelybe a könyvelési feladatokon és bérszámfejtésen túl beletartozik akár az adóhatóság előtti képviselet, valamint az utalási lista elkészítése is, adótanácsadással foglalkozó testvér cégük pedig adós kérdésekben nyújt segítséget könyvelőiknek és ügyfeleiknek.

Kiknek dolgoznak?

Elsősorban 200 millió Ft feletti éves árbevételű cégeket céloznak meg szolgáltatásaikkal, de portfóliójukban vannak feltörekvő kisvállalkozások és több milliárdos árbevételű, nemzetközi hátterű cégek is. A sokszínű ügyfélállomány garantálja számodra a fejlődés lehetőségét.

Ezért szeretsz majd náluk dolgozni

A digitalizáció élharcosaiként a munkatársaik nincsenek az irodai székükhöz szögezve, ezért 3 napot otthonról dolgoznak, a fennmaradó 2 napot pedig az otthonos és modern zuglói irodájukban töltik. (A jó kávé, a pihentető kert és a tágas terasz miatt sokan szívesen töltik bent a teljes munkahetet, de a digitális fejlesztéseknek köszönhetően a döntően távolról dolgozó kollégák is eredményesen tudnak bekapcsolódni a napi munkába.)

Nemcsak beszélnek a fejlődésről és a képzés fontosságáról, tesznek is érte: rendszeresen tartanak belső oktatásokat, videós kurzusokkal támogatják a munkádat, szakmai fejlődésedet, a cégnek saját mentoring és karrierprogramja van, finanszírozzák a kreditpontos képzéseket.

Munkatársaiknak 1 éves munkaviszonyt követően, teljesítményértékeléstől függő magánegészségügyi biztosítást, 2 év után lojalitás programban való részvételi lehetőséget biztosítunk.

Várjuk jelentkezésedet programjukba:

 • Ha van már minimum 3 éves munkatapasztalatod mérlegképes könyvelőként
 • Komplexen gondolkodsz, átlátod a cégek folyamatait, le tudod azokat kezelni a könyvekben
 • Önállóan össze tudod állítani a bevallásokat, az éves beszámolót és annak kiegészítő mellékletét
 • Szeretnél szakmailag fejlődni
 • Magabiztosan kezeled az Excelt
 • Igényes vagy a munkádra
 • Minimum középszinten beszélsz angolul
 • Szívesen dolgozol csapatban, de képes vagy egyedül is megoldani feladatokat
 • Szívesen vennél a szárnyaid alá pályakezdő munkatársakat

Feladataid lesznek:

 • Cégek teljeskörű könyvelése
 • Főkönyvi kivonat összeállítása, ellenőrzése
 • Bevallások elkészítése, beküldése
 • Éves beszámoló elkészítése közzététele
 • Kapcsolattartás az ügyfelekkel

A cégismereted és tapasztalatod bővülésével a junior kollégák munkáját felügyelheted, szakmai fejlődésüket segítheted,  és komplex ügyfélportfóliónknak köszönhetően a későbbiekben is változatos, magas prioritású szakmai és könyvelési feladatok várnak.

Amennyiben a lehetőség felkeltette az érdeklődésedet és megfelelsz az elvárásoknak, fényképes önéletrajzodat Szemán Zoltán várja a "Jelentkezem" gombra kattintva!

Mérlegképes könyvelő

Budapest
Pest
Teljes munkaidő
3 -5 év munkatapasztalat
OKJ képesítés

Frissítés dátuma: 23.06.2022

Állás megosztása

Hasonló állások