Ugrás a tartalomra

Értékesítő

Magas minőségű hangtechnikai berendezéseket forgalmazó partnerem számára keresek

Értékesítő

pozícióra kollégát.

A jó Értékesítő bármit elad a partnerének! Ha Te is olyan értékesítő vagy, aki a fenti mondattal nem ért egyet, és aki ezzel szemben inkább valódi értéket szeretne közvetíteni, akkor Téged keresünk.

Az érték itt van nálunk. Nálunk biztos kellemesen el fogsz fáradni a nap végére, de nem fogod bánni, mert itt azzal foglalkozhatsz, amit szeretsz: az értékesítéssel. Nálunk nincsenek fentről megmondott forgalmi elvárások, viszont vannak statisztikák, amik megmutatják, hogy mennyit tudunk értékesíteni, ha elvégezzük a hozzá tartozó munkát. Angol nyelv mindennapi használatára és B kategóriás jogosítványra szükség lesz a munka elvégzéséhez.

Külön előny ha szereted az elektronikát, azon belül a hangtechnikát, és ha még értesz is hozzá az a hab a tortán. Ezt a munkakört kifejezetten rád szabták, ha - nem azzal kezded az értékesítést, hogy elmondod mid van eladó - képes vagy az egyébként jól definiált értékesítési folyamatot rugalmasan kezelni - érdekeltnek érzed magad abban, hogy egyre hatékonyabban végezd a feladataidat - nem csak keresed de meg is találod az új lehetőségeket.

A mindennapi teendőink mellett már alig jut időnk az új partnerek után menni, valamint a meglévő partnereinkkel is sokkal szorosabbra fűznénk a kapcsolatunkat, de ehhez szükségünk van a te közreműködésedre is.

És hogy mit adunk a munkádért? - Alapfizetés plusz az elvégzett munka minőségével arányos jutalék - Laptop, telefon - Multikra jellemző profizmus a multikra jellemző rugalmatlanság nélkül Vigyázat, jobban szeretsz majd a munkahelyeden lenni, mint otthon!

Ha magadra ismertél, akkor már csak az van hátra, hogy mi is megismerjünk Téged. Küldd el az önéletrajzod Szemán Zoltán részére a "Jelentkezem" gombra kattintva . Minden jelentkezőnek válaszolunk!

Értékesítő

Budapest
Pest
Teljes munkaidő
Tapasztalat nem szükséges
Középiskola

Frissítés dátuma: 23.06.2022

Állás megosztása

Hasonló állások

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Győr-Moson-Sopron megye