Ugrás a tartalomra

REGIONÁLIS INTÉZMÉNYVEZETŐ

Ha te is részese akarsz lenni az Új Esély Központjaink „reformmozgalmának”, Rád vár a

REGIONÁLIS INTÉZMÉNYVEZETŐ

(Közép-Dunántúl)

pozíciónk.

Mit csinálunk mi?

 • Szervezetünk több mint 10 éve szociális szolgáltatások nyújtásával foglalkozik, nap mint nap törekszik arra, hogy még több szolgáltatást tudjon bevezetni országos szinten. Egyik ilyen újító mozgalmunk egyedülálló kezdeményezéssel, az az hogy országos intézményrendszer létrehozásán dolgozunk, amely társadalmilag hátrányos helyzetű rétegek felzárkóztatását, kompetencianövelését tűzte ki célul. Az Új Esély Központ célcsoportjai a pszichiátriai-, illetve a szenvedélybetegséggel élő emberek. Társadalmi integrációjukat, munkavállalási lehetőségeiket igyekszünk megkönnyíteni, szociális készségeiket fejleszteni.

Miről szól az állás?

 • Kedves leendő munkatársunk! Neked kell biztosítani az ÚJ Esély Központ intézményeinek (3-5 telephely) törvényes, magas szakmai színvonalú működését, mindezt persze a szervezeti célok mentén. Sokszínű feladataid közé tartozik a telephelyek szakmai munkájának tervezése, szervezése, koordinálása, az intézmények ellátottakkal való feltöltése. Nemcsak koordinálnod kell a régióban lévő intézmények által nyújtott szakmai szolgáltatások megvalósítását, hanem mindezt úgy kell tenned, hogy a törvényi és jogszabályi megfelelést szem előtt kell tartanod. Te képviselnéd a régióban lévő intézményeket a külső szervek előtt. Mindeközben a debreceni központtal, a szakmai vezetőkkel és a társosztályokkal is együtt kell működnöd. Olyan jelöltet keresünk, akinek az adminisztrációs feladatok, a riportálás (heti, havi jelentés a gazdaságos működésről, ellátottak létszámáról, célok megvalósulásáról) sem okoznak gondot. Végül, ha a helyzet szükségessé teszi, Te helyettesítenéd a régióvezetőt.

Kizárólag akkor jelentkezz:

 • Csak és kizárólag olyasvalaki lehet a leendő regionális intézményvezető, aki rendelkezik az 1/2000 SzCsM rendeletben foglalt szakirányú felsőfokú végzettségek valamelyikével és már szociális intézményben szerzett vezetői tapasztalatot is tudhat maga mögött.
 • Fontos, hogy rendelkezz B kategóriás jogosítvánnyal és saját autóval is, hiszen ezek nélkül nehéz lenne utazni a városok között. Ez szintén egy elengedhetetlen feltétel!

Előnyt jelent:

 • Hogyha Fejér, Komárom-Esztergom, Veszprém vagy Pest vármegyei lakos vagy.

Miért szeretsz majd a BTESZ-nél dolgozni?

 • Egy nagyon jó csapat részese lehetsz. Valószínűleg tényleg meg fogsz lepődni azon, hogy milyen pozitív szemléletűek és segítőkészek munkatársaink, nálunk a siker kulcsa a csapat. Ahogy egyik vezetőnk mondja: „együtt még okosabbak vagyunk” A fontos döntésekben adunk a véleményedre. Nem mellesleg, a munkaköröd magában foglalja azt is, hogy utaznod kell a különböző városok között, ami, hogyha szeretsz világot látni, akkor már önmagában egy rendszeres pozitív élményt jelenthet a számodra. Végül, arról sem feledkezhetünk meg, hogy munkaidő szempontjából a feladataid megoldásához rugalmasan állunk hozzá .

Mikor van a munkaidő és hol kell a feladataidat ellátnod?

 • Annak ellenére, hogy a nappali ellátó intézmények az évnek mind a 365 napján nyitva állnak, Neked csak hétfőtől péntekig kell dolgoznod, minden hétköznap 8:00-tól 16:30-ig. Az intézmények, amelyek hozzád tartoznának Magyarország közép-dunántúli részén helyezkednek el a következő városokban: Bicske, Pápa, Tata, Tatabánya.

Mit kínálunk?

 • Pozícióhoz méltó, színvonalas fizetést kínálunk. Hogyha az általad vezetett intézmények az ellátotti körre vonatkozó képzések szempontjából is jól „teljesítenek”, akkor fizetésed havi bónusszal kiegészül, nem beszélve arról, hogy munkád elismeréseként év végén sem feledkezünk meg Rólad.

Hogyan tudok jelentkezni?
Nem kell mást tenned, mint a "Jelentkezem" gombra kattintva elküldeni a következő dokumentumokat:

 • fényképes szakmai önéletrajz,
 • motivációs levél,
 • iskolai végzettségeket igazoló dokumentumok kétoldalas másolata és
 • a 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványod másolata.

REGIONÁLIS INTÉZMÉNYVEZETŐ

Bicske, 2060 Magyarország
Pápa
Tatabánya, 2800 Magyarország
Tata
Teljes munkaidős
3 -5 év tapasztalat
Főiskolai végzettség

Frissítés dátuma: 18.06.2024

Állás megosztása