Ugrás a tartalomra

Vevői minőségügyi mérnök

Automotive Industry – IATF 16949


Az Ön új cége
 
Multinacionális gyártópartnerünk az autóipar meghatározó szereplőjeként folyamatosan bővíti gyártási kapacitását, jelenleg a minőségbiztosítási csapatába keres gyakorlott szakembert új termékek bevezetése kapcsán.


Feladatai az új munkakörben:

  • A vevőszolgálaton keresztül vagy a közvetlenül érkező megrendelői észrevételek/reklamációk kezelése, nyilvántartása, továbbítása az illetékesek felé
  • Dokumentációk / statisztikák / kimutatások, naprakész vezetése
  • Közreműködés a vevői és tanúsító auditokban
  • Auditok eredményei alapján új intézkedések kezdeményezése/kiadása
  • A problémamegoldó – 8D – csapat koordinálása a reklamációk megoldása érdekében

 
Mire van szüksége a sikerhez 
A Vevői minőségbiztosítási mérnöki pozíció betöltéséhez elengedhetetlen a felsőfokú műszaki végzettség és a magabiztos német nyelvtudás. Emellett fontos még, hogy a leendő munkatárs rendelkezzen minőségbiztosítási területen szerzett, minimum 2 év tapasztalattal.


Mire számíthat partnerünktől
 
Megbízónk a nyugat-magyarországi régió egyik legnagyobb vállalata, a versenyképes alapbér mellett számos egyéb juttatást és előrelépési lehetőséget is kínál jelenlegi és jövőbeli munkatársainak. Távolról érkező kollegák jelentkezését is várják, hiszen a lakhatás megoldásában is tudnak segítséget nyújtani.

 
Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el  nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Vevői minőségügyi mérnök

Vas
Teljes munkaidő

Létrehozás dátuma: 30.10.2020

Share this job now