Ugrás a tartalomra

Területi Vezető

Megbízónk egy közel 100 éves múltra visszatekintő nemzetközi ipari vállalat, aki szinte minden iparágba képes beszállítani, ahol csövekre van szükség. Több, mint 40 irodával rendelkezik a világon, többek között Magyarországon is, ahol külön raktárbázis is található. A magyar cég 40+ fővel működik és 5 Mrd HUF feletti forgalmat generál. Főbb ügyfelek a gépipar, autóipar, energia szektor, építőipar szereplői.

Cégkultúra: családi gyökerekkel rendelkező cég, emberarcú, humánus, fontosak az emberek akik egymást tisztelik és korrekt módon kezelik.  A cég mindig próbál előregondolkozni, folyamatosan fejlődni ezért a munkatársaktól is elvárt a pro-aktív működés, a tiszta, őszinte kommunikáció, s hajlandóság a nemzetközi és hazai szakmai  együttműködésekre. Szoros kapcsolatban fog dolgozni egy másik ország hasonló munkatársaival.

További bővülés keretében keresünk most nekik egy fő

Területi Vezető

munkatársat
(2020/sss3)

Munkavégzés helye: Magyarország
(a jelölt lakhelye nyitott, bárhol lakhat)

Az új kolléga feladata, hogy a cég termékeit Magyarországon, elsősorban a gépipar területén értékesítse, ahova a cég most szeretne betörni. Első feladat az adott termékkör megtanulása, piac felépítése, menedzselése amire körülbelül 2 év áll rendelkezésre. A piac növekedésében óriási szerepe lehet az új kollégának, amihez minden segítséget meg fog kapni, s egy 5 fős értékesítési csapat tagja lesz. Fontos kiemelni, hogy egy akvizícióval akkorára nőttek, aminek a segítségével a beszerzési erejük is jelentős lett.

Az ideális jelölttel szembeni szakmai és személyes elvárások:

  • felsőfokú végzettség, (műszaki és/vagy gazdasági végzettség)
  • angol magabiztos nyelvtudás,
  • értékesítési tapasztalat fémiparban
  • nemzetközi környezetben szerzett tapasztalat, hajlandóság a gyakori utazásra, kitűnő kommunikációs készség
  • személyiség: olyan attitűddel rendelkező munkatársat keres a cég, aki akar, szeret dolgozni, szereti ezt az iparágat, a termékeket, szívesen foglalkozik vele. Olyan szakember, aki képes elindítani, de lezárni is projekteket. Személyiségében nyitott, őszinte, transzparens viselkedés jellemzi, ha elakad kérdez, igazi csapatjátékos, gyakorlatban is. Érti, hogy a siker egy közös munka eredménye lesz. Energikus, karizmatikus ember, akinek fontos a siker és ezért tesz is.
  • előny, de nem kizáró: magyar nyelv mellett más nyelv ismerete pl. német, közép-kelet európai nyelvek)

Amennyiben Ön egy optimista, pozitív ember, akinek fontos a fejlődés, fejlesztés és

hirdetésünk felkeltette az érdeklődését kérjük küldje el szakmai önéletrajzát magyar és angol nyelven az email címre 2020. december 20-ig.

Területi Vezető

Vas
Zala
Győr-Moson-Sopron
Somogy
Veszprém
Komárom-Esztergom
Fejér
Tolna
Baranya
Budapest
Bács-Kiskun
Nógrád megye
Jász-Nagykun-Szolnok
Heves
Csongrád
Békés, 5630 Magyarország
Hajdú-Bihar
Borsod-Abaúj-Zemplén
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Teljes munkaidő
1 év
Főiskolai végzettség

Létrehozás dátuma: 30.12.2020

Share this job now