Ugrás a tartalomra

Tapasztalt Java Fejlesztő

Az új céged

Nemzetközi hátterű Fintech partnercég keresi új kollegát Senior Java Fejlesztő pozícióba Budapesten. A cég saját termékét fejleszti, mely egy pénzügyi alkalmazás és világszerte nyújt segítséget partnereinek az online fizetések megkönnyítésére. 2013 óta működnek és jelenleg az online fizetések globális vezető szerepét töltik be. Ügyfelemet a vírushelyzet sem rendítette meg, folyamatosan bővítik csapatukat.

Az új pozíciód

A Senior Java fejlesztőt egy szakmailag stabil, tapasztalt csapatba várják. A betanulás után az új kollega Lead szintre is kerülhet, ha vannak ilyen ambíciói. Az 5 fős csapat seniorokból áll, a legújabb technológiákkal dolgoznak és nagyon nagy szabadságot kapnak a fejlesztők. Jelenleg teljesen remote dolgoznak és a jövőben is lehetőség van homeofficera.

Mire van szükséged a sikeres pályázathoz

Elvárások között szerepel legalább 3-5 év fejlesztői tapasztalat. Java 8-11 ismerete, adatbázisokkal szerzett tapasztalat, és a modern technológiák iránt való érdeklődés. A nemzetközi csapat miatt elengedhetetlen a kommunikációképes angol tudás. 

Mit nyújt a cég

  • Lehetőséged van a legújabb technológiákkal dolgozni egy erős szakmai csapatban
  • Teljes szakmai szabadságot kapsz
  • Előrelépési lehetőséget kínálnak
  • Rugalmas a munkavégzés, home office
  • Kiemelkedő fizetést biztosítanak
  • Nemzetközi környezetben dolgozhatsz, lehetőséged van utazásra is
  • Belvárosi, modern iroda Budapesten

What you need to do now
If you're interested in this role, click 'apply now' to forward an up-to-date copy of your CV, or call us now.
If this job isn't quite right for you but you are looking for a new position, please contact us for a confidential discussion on your career.

Tapasztalt Java Fejlesztő

Budapest
Teljes munkaidő

Létrehozás dátuma: 24.11.2020