Ugrás a tartalomra

SMT Mérnök / technikus

Az Ön új cége 
SMT mérnök / technikus pozíció nyitott, nemzetközi, autóipari, és szórakoztató elektronikai termékek gyártásával foglalkozó partnerünk csapatában Baranya megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
Az SMT mérnök / technikus pozícióban az újonnan érkező gyártósorok telepítésének koordinálásáért, programozásáért lesz felelős. Új termékek bevezetésében fog részt venni, a technológia és folyamat hatékonyságának fejlesztése lesz a feladata. Ön végigkíséri az NPI projekteket a koncepció bevezetésétől egészen a sorozatgyártás beindításáig, majd támogatásáig, optimalizálásáig.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
Az SMT mérnök / technikus pozíció betöltéséhez vagy felsőfokú műszaki végzettség és 2-3 éves elektronikai tapasztalat vagy felsőfokú végzettség hiányában releváns SMT tapasztalat szükséges. A dokumentáció és a gépek nyelve angol, így minimum írás / olvasási képesség szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat a piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Partnerünk kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

SMT Mérnök / technikus

Baranya
Teljes munkaidő

Létrehozás dátuma: 30.06.2020