Ugrás a tartalomra

SMT process engineer

Az Ön új cége 
Az 1998-ban alapított gyár ma már a Bosch csoport autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontja a világon. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. fő profilja vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések a vezetést biztonságosabbá, kevésbé környezetszennyezővé és kifizetődőbbé teszik. Világszerte több százmillió járművet szereltek fel a Bosch hatvani telephelyén készült különféle elektronikákkal.

 

Az Ön új pozíciója 
Az SMT folyamatmérnök pozícióban az elektronikai termékek gyártásához használt gépek programozásáért, folyamatok fejlesztéséért lesz felelős. Az új termékek bevezetése kapcsán az SMT oldali feladatok bevezetése, azok koordinálása lesz a feladata. A termékek bevezetése után egészen a sorozatgyártás beindításáig, majd támogatásáig, optimalizálásáig fog a projektekkel foglalkozni.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez felsőfokú kapcsolódó végzettség (preferáltan villamos / mechatronikai mérnöki) és minimum 1 éves tapasztalat valamint stabil angol nyelvtudás szükséges. SMT tapasztalat előny, de nem elvárás.

 

Mire számíthat partnerünktől 
Munkatársaink folyamatos szakmai és személyes fejlődésének támogatása, nemzetközi karrierlehetőség egy fiatal és innovatív csapatban, élet- és balesetbiztosítás. Rendszeres tapasztalatcsere a külföldi telephelyek kollégáival, nyelvtanulási lehetőség angol vagy német nyelvekből. Sport- és családi rendezvények. Munkatársaink számára biztosítjuk az attraktív juttatási csomagot, éves 450.000 Ft-os választható Cafeteria rendszerrel, éves szinten 10%-os bónusszal illetve a második évtől lojalitási bónusszal. Vállalatunk céges autóbusszal Budapestről a Stadionoktól és az Örs vezér terétől, valamint a Hatvan környéki településekről jól megközelíthető, önálló bejárás esetén nettó 18 Ft/ km-es bejárási támogatással.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

SMT process engineer

Heves
Teljes munkaidő

Frissítés dátuma: 29.09.2022

Állás megosztása

Hasonló állások