Ugrás a tartalomra

Termelési Részlegvezető

Termelési Részlegvezető

 

Az Ön új cége

A Şişecam célja, hogy a világ egyik vezető autóipari üveg beszállítója legyen. Ezzel a céllal és a fenntartható növekedésen és magas teljesítményen alapuló befektetési politikájával összhangban a Şişecam 2013-ban felvásárolta a Richard Fritz Holding GmbH-t. A felvásárolt vállalat technológiai vezető a körbefröccsöntött üvegek területén, amely az autóüveg termékpaletta szerves részét képezi. A vállalat kiváló minőségű termékeit a világ vezető prémium kategóriás autógyártói előnyben részesítik.

A Şişecam Automotive több mint 35 éves körbefröccsöntési tapasztalattal gumi- és hőre lágyuló műanyag körbefröccsöntött termékeket fejleszt a legnagyobb autógyártók számára, integrált rendszermegoldásokat kínál, és műanyag bevonatokat gyárt a járművek külsejéhez.

A Şişecam Automotive globális piacvezetőként a világ prémium autóipari márkái – például az Audi, a Bentley és a BMW – részesítik előnyben.

 

Az Ön új pozíciója
  A Termelési Részlegvezető pozícióban a termelési terület szervezéséért, a folyamatos gyártás és megfelelő folyamatok létrehozásáért és megtartásáért lesz felelős. A hatékony működéshez szükséges létszámok és technikai feltételek tervezése, szervezése valamint az előírások betartatása lesz a feladata. Folyamatos technológiai fejlesztésekben fog részt venni illetve támogatni fogja a beosztott kollégák fejlődését. Az új kolléga 100 fős csapatért fog felelni.

 

Mire van szüksége a sikerhez
  A Termelési Részlegvezető pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség, 1-2 éves vezetői és gyártási tapasztalat mellett, stabil, folyékony angol nyelvtudás szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől
  A vállalat az autóipar folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője a régióban. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát

Termelési Részlegvezető

Pest
Teljes munkaidős

Frissítés dátuma: 25.03.2023

Állás megosztása

Hasonló állások

Pest megye
Jászberény
Hajdú-Bihar megye