Ugrás a tartalomra

Process Engineer

Az Ön új cége 
Folyamatmérnök pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A folyamatmérnök pozícióban a a meglévő termékek és újonnan bevezetésre kerülő termékek gyártástámogatásáért, és különböző gyártási technológiák hatékonyságnöveléséért valamint fejlesztéséért lesz felelős. NPI folyamatokban műszaki tervezés és gépek üzembehelyezése lesz a feladata. 

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki / mérnöki vagy alkalmazott tudományok terén szerzett végzettség és pár éves hasonló területen tapasztalatot szerzett vagy épp pályakezdő. Középszintű angol nyelvismeret szükséges.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat több régióban jelen lévő munkáltató. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

 

 

Process Engineer

Borsod-Abaúj-Zemplén
Teljes munkaidős

Frissítés dátuma: 25.03.2023

Állás megosztása

Hasonló állások