Ugrás a tartalomra

Minőségbiztosítási mérnök

Minőségbiztosítási Mérnök

Az Ön új cége           
Partnerünk egy piacvezető és elismert gyártócég, amely meghatározó komponenseinek gyártásával hozzájárul a fejlett járműtechnológiához. Világszerte számos telephellyel és számos kontinensen jelen vannak. A vállalat politikájára professzionális szakmaiság, dolgozói megbecsültség és fejlett, korszerű attitűd jellemző. Magyarországi gyártóbázisuk többszáz fővel működik. Dolgozóik hosszútávon tagjai a csapatnak, alacsony fluktuáció jellemzi a szervezetet! A Fejér megyei telephelyük, akár Komárom-Esztergom megyéből és Győr-Moson-Sopron megye egyes részeiből is könnyen megközelíthető.

Feladatai az új pozícióban:

  • A belső minőségi kérdések kezelése meghatározott gyártósorok / termékcsoportok felelőssége szerint.
  • Minőségügyi problémák feltárása, vevőkkel való kapcsolattartás
  • A minőségügyi hibáknál korrekciós és megelőző intézkedések végrehajtása, amely magában foglalj különböző módszerek használatát (pl. Pareto, 5-why, Ishikawa, 8D).
  • A termékek nem megfelelősége esetén válogatási akciók szervezése és végrehajtása, zárolások adminisztratív teendői
  • Fejlesztések végrehajtása a folyamatok gördülékenységére és a termékek minőségére vonatkozóan
  • Minőségügyi dokumentációk készítése (ellenőrzési tervek, munkautasítások, SPC).
  • Change-management: termék- és folyamatváltozások nyomon követése, szükség esetén változásokhoz kapcsolódó dokumentációk készítése
  • Dolgozók oktatása szükség esetén minőségügyi követelményekből
  • Aktív részvétel az auditálási tevékenységekben és minőségügyi látogatások során (pl. vevői audit, belső audit, beszállítói audit stb.)

Mire van szüksége a sikerhez           
A pozíció betöltéséhez mindenképpen szükséges a felsőfokú végzettség (lehetőleg mérnöki vagy műszaki irányultságú), legalább 2 éves rutin minőségbiztosításban. A pályázó ismerje az autóipar szabványait, követelményeit. Angol nyelvtudása magabiztos, aktív legyen. A cégcsoport főként fröccsöntési technológiával foglalkozik, így preferálják, ha a pályázó ilyen területen is rutint szerzett már a gyártásban és ismeri a technológia alapjait.

Mire számíthat partnerünktől 

Az új pozícióban egy-egy termékkörhöz kötődően fog ellátni a leendő kolléga széleskörű minőségügyi feladatkört, ezért változatosság, mozgalmasság jellemző. A vállalat multinacionális környezetben kihívást és felelősségteljes feladatokkal várja. A munkakörben mozgalmasság, lendület és dinamikusság várja. A vállalat a leendő csapattag munkáját széles körű juttatással honorálja: benzintámogatás (42 Ft/Km) vagy bérlettámogatás, nettó 37.000 Ft cafeteria, önkéntes nyugdíjpénztári támogatás (havi alapbér 2%-a). Munkaidőben és munkaszervezésben is egyaránt rugalmasságot biztosítanak.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát!

 

 

.

Minőségbiztosítási mérnök

Fejér
Teljes munkaidő

Létrehozás dátuma: 02.12.2021

Állás megosztása