Ugrás a tartalomra

MES Development Engineer

Az Ön új cége 
MES Fejlesztőmérnök pozíció nyitott jól ismert nemzetközi, elektronikai gyártással foglalkozó partnerünk csapatában, Vas megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A MES Fejlesztőmérnök pozícióban a vállalat 9 telephelyét fogja támogatni, és az újonnan bevezetésre kerülő MES rendszer problémáira való megoldások kidolgozásáért lesz felelős. A piacon elérhető szolgáltatások és a belső megoldások prezentálása és bevezetése lesz a feladata. Önálló megoldások kidolgozásával és projektmenedzsmentjével fog foglalkozni.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A pozíció betöltéséhez releváns végzettség, gyártócégnél töltött pár éves rendszermérnöki vagy gyártási IT tapasztalat mellett folyékony angol nyelvtudás szükséges. A fejlesztéshez C# és .NET tudás szükséges. A pozíció nemzetközisége miatt az új kollégának nyitottnak kell lennie évenkénti  8-10 rövid utazásra.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat az elektronikai és autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

MES Development Engineer

Vas
Teljes munkaidő

Létrehozás dátuma: 02.02.2021