Ugrás a tartalomra

Karbantartó mérnök

Az Ön új cége 
Karbantartó mérnök pozíció nyitott nemzetközi, innovatív vegyipari gyártással foglalkozó partnerünk csapatában Tolna megyében.

 

Az Ön új pozíciója 
A karbantartó mérnök pozícióban az egyik üzem karbantartási feladatainak megszervezése/megtervezése, éves költségvetés meghatározása, fejlesztési projektek kivitelezése és a karbantartói csapat aktív támogatása lesz a feladata. Ezen felül részt vesz a szükséges anyagok, alkatrészek beszerzésében, betartatja a biztonsági előírásokat, illetve fejleszti az állapotfelügyelő rendszert.

 

Mire van szüksége a sikerhez 
A karbantartó mérnöki pozíció betöltéséhez felsőfokú műszaki végzettség, minimum 5 éves szakmai tapasztalat és stabil angol nyelvtudás szükséges. Hasonló területen szerzett ismeretek előnyt jelentenek.

 

Mire számíthat partnerünktől 
A vállalat a vegyipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget valamint kifejezetten izgalmas projekteket kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

Karbantartó mérnök

Tolna
Teljes munkaidő

Frissítés dátuma: 29.09.2022

Állás megosztása

Hasonló állások