Feladatok:
- A vendégtér, a bár és frontdoor szervizcsapatának koordinálása a tökéletes vendégélmény érdekében
- Személyes kapcsolat minden vendéggel, aktiv részvétel az ültetésben, a tökéletes flow tervezésében és intenzív jelenlét a passon
- Borkóstolók, belső továbbképzések és napi workshopok szervezése és vezetése a folyamatos és tudatos fejlődés érdekében
Követelmények:
- 3 év vezetői tapasztalat angolszász munkakörnyezetben, étteremben. (restaurant supervisor/manager)
- Angol anyanyelvi szakmai környezetben eltöltött 5 év tapasztalat, vendéglátásban
- Középfokú angol nyelvtudás
- Támogató, upbeat, példamutató stílus
- Kiegyensúlyozott, empatikus, szerethető vezéregyéniség
- Precíz, pontos munkavégzés
- Terhelhetőség peak időszakokban
- Valódi küldetéstudat és szakmai elhivatottság
- Káros szenvedélyektől 100% mentesség
- Feddhetetlen etikai háttér és kiváló referenciák
Előnyök:
- Sommelier / borprogram tapasztalat
- Étteremirányítási és booking szoftverek készségszintű ismerete (Micros/Sevenrooms/Opentable/Rkeeper)
- HR képzettség, munkapszichológiai trainingek
- Tesztprogramok (classmarker) ismerete és használata
Juttatások:
- Szakmai tapasztalathoz illeszkedő alapbér
- Parkolási lehetőség az étterem közelében
- 1 éves vagy hosszabb kifutású szerződések, stabil munkalehetőség
- Kiszámítható beosztás rövid reggeli vagy esti shiftekben
- Teljes munkaidős bejelentés
- Évi 1 hónap szabadság
- Folyamatos szakmai fejlődés, F&B tanfolyamok, borprogram, külföldi tanulmányutak
Munkavégzés helye: Belváros
Munkaidő: Legalább heti 50 óra, amely 4-4,5 napra oszlik el. Az éttermet 2 senior restaurant manager mellett 2 junior étteremvezető irányítja napi váltásban. Az öttagú vezető csapat előre tervezhető beosztásban délelőtt vagy este dolgozik, heti 4 vagy 5 rövid shiftben. Az egyes shifteket egyedül vagy párban látják el.
Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődését, az alábbi gombra kattintva adhatja le jelentkezését, önéletrajz csatolásával: