Ugrás a tartalomra

Értékesítő-tanácsadó

Otthonra kényszerültél? Veszélybe került a megélhetésed?

Ha otthon kell, hogy legyél, és / vagy kényszerszabadságon vagy, illetve ha meglegyintett az elbocsájtás szele a most kialakult élethelyzetben, mindenképpen olvasd végig ezt a hirdetést!

Magyarország legrégebbi, gyógynövényes készítményeket forgalmazó telemarketinges Cége, a NaturComfort Kft. most remek munkalehetőséget kínál jó kommunikációs képességű, Telefonos értékesítő munkatársak részére!

Ebben a munkakörben otthonról is dolgozhatsz, akár részmunkaidőben is! Díjnyertes, gyógynövényes termékeinkkel pedig rengeteget segíthetsz az emberek egészségét megóvni!

Természetesen olyanok jelentkezését várjuk, akikben megvan a kellő önfegyelem az otthoni munkavégzéshez. Azoknak is kiváló lehetőség, akik átmenetileg keresnek munkát, mert a jelenlegi munkájuk óraszáma lecsökkent, vagy netalán bizonytalan időre meg is szűnt.

Ha már dolgoztál hasonló munkakörben (pl. ügyfélszolgálaton, vagy értékesítőként), előnyt jelenthet, ám ha csupán érdekel ez a fajta karrier, akkor is érdemes felvenned velünk a kapcsolatot!

Értékesítői munkakörben, nyugodt, profi légkörben dolgozhatsz nálunk. Kis odafigyeléssel már az első hónapokban is versenyképes fizetést tehetsz le az asztalra részmunkaidőben is! Cégünk stabil, nagy tapasztalatunk van, három országban értékesítünk, több, mint 160 000 Törzsvásárlónk van, vezetőink képzettek, segítőkészek. Korlátlan telefont (ha nincs), és listát biztosítunk a munkavégzéshez. Fiúk, lányok, férfiak, asszonyok, diákok és nyugdíjasok is dolgoznak csapatunkban!

Ha kedvet kaptál, és úgy érzed, hogy ez a hirdetés neked szól, akkor küldd el fényképes Önéletrajzod.

Értékesítő-tanácsadó

Bács-Kiskun
Baranya
Békés, 5630 Magyarország
Borsod-Abaúj-Zemplén
Csongrád
Fejér
Győr-Moson-Sopron
Hajdú-Bihar
Heves, 3360 Magyarország
Jász-Nagykun-Szolnok
Komárom-Esztergom
Nógrád, 2642 Magyarország
Pest
Budapest
Somogy
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Tolna
Vas
Veszprém
Zala
Teljes munkaidő, Részmunkaidő
Tapasztalat nem szükséges
Középiskola

Létrehozás dátuma: 14.06.2020