Ugrás a tartalomra

test-header

Energia Ütemezés Growwwer
test-header

Energia Ütemezés Growwwer

Kezdd nálunk a karrieredet és jelentkezz a #GROWWWprogramunkba!

Közel két évtizede indult útjára MOL Csoport izgalmakkal teli friss diplomás programja a Growww, amely pályakezdők számára biztosít teljes munkaidős lehetőséget és karrierutat is egyben Magyarország egyik legstabilabb multinacionális vállalatánál. A MOL-nál nem csak az energiaipar fejlődésébe láthatsz bele, hanem részese lehetsz a mobilitást és fenntarthatóságot érintő változásoknak is. A jelentkezők számára versenyképes alapbért és juttatási csomagot biztosítunk. A programban nagy hangsúlyt fektetünk a mentorálásra, a képzésekre, a kapcsolati háló bővítésére, valamint arra, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítsunk a szakmai önmegvalósításra.

Szívesen kipróbálnád? Ne csak próbálkozz, jelentkezz most!


A pozíció célja

A szervezetünk (Downstream Termelés) energiamenedzsment folyamatainak hatékony működtetése, az energiatervezési- és ütemezési szaktevékenység biztosítása. Az energiahatékonyságot célzó fejlesztések és beruházások támogatása.

A feladataid lesznek:

  • Havi, heti és napi energetikai ütemezés/menetrend készítése a Finomító működtetéséhez szükséges energiák termeléséről és fogyasztásáról az ellátásbiztonság és energiahatékonyság figyelembevételével
  • Energiahatékonysági projektekben a szervezet szakmai képviselete
  • A 2030+ Shape Tomorrow Stratégiánk megvalósításának támogatása energiamenedzsment területen, különös tekintettel a digitalizációs megoldásokra, a megújuló energiaforrások alkalmazására és a CO2 kibocsájtás csökkentésére
  • Adatgyűjtések és adatelemzések készítése az energiahatékonyság rövid- és hosszútávú fejlesztése érdekében
  • Heti és havi vezetői prezentációk készítésében való részvétel
  • A szervezetünk (Downstream Termelés) támogatása az ISO50001 szabvány céljaihoz történő megfeleléshez, valamint a szervezet energia beszerzési és szolgáltatási szerződéseinek kezelése

Amit keresünk:

Tanulmányi háttér: Bsc, esetlegesen Msc műszaki diploma (energetikai / villamos mérnök)

Személyiségjegyek: kíváncsiság, magabiztosság, céltudatosság, proaktivitás, kreativitás, eredményorientált hozzáállás

Teamwork: mi abban hiszünk, hogy csapatmunkával egy erős közösséget tudunk létrehozni

Nelvtudás: középszintű angol nyelvismeret

Tech Guru: Felhasználói szintű Microsoft Office ismeretek

B kategóriás jogosítvány

És hogy miért éri meg csatlakozni hozzánk?

Személyes fejlődés: Érdeklődj bármely területünk iránt, mi biztosítjuk számodra az alapokat, amikre építkezhetsz! Neked csak arra kell fókuszálnod, hogy megoldásokban gondolkodj és máris biztosítottad a karriered elindításához szükséges kezdőlökést!

Stabil háttér: Gyorsan változó világunkban kiemelten fontosnak tartjuk a stabilitás megőrzését. Csatlakozz Te is és építsük együtt a jövőt!

Összetartás és erős közösség: A MOL Csoportban megoldásokat teremtünk és hiszünk abban, hogy összetartó csapatban képesek vagyunk szárnyalni. Ideje kialakítani azokat a kapcsolatokat, amelyek segítenek karriered elindításában!

Regióra gyakorolt hatás: Napi szinten elősegítjük Közép- és Kelet-Európa fejlődését, milliók életét megkönnyítve szolgáltatásainkkal és termékeinkkel. Amennyiben Te is részt vennél a régió formálásában és szívesen dolgoznál a legszuperebb szakembereinkkel, akkor itt a helyed!

Szívesen kipróbálnád? Jelentkezz! További infot a programról itt találsz: molgroup.info/growww

Energia Ütemezés Growwwer

Százhalombatta, 2440 Magyarország
Teljes munkaidős
1-2 év tapasztalat

Frissítés dátuma: 10.06.2024

Állás megosztása