Ugrás a tartalomra

Indirekt Beszerző

Indirekt Beszerző

Az Ön új cége

A Şişecam célja, hogy a világ egyik vezető autóipari üveg beszállítója legyen. Ezzel a céllal és a fenntartható növekedésen és magas teljesítményen alapuló befektetési politikájával összhangban a Şişecam 2013-ban felvásárolta a Richard Fritz Holding GmbH-t. A felvásárolt vállalat technológiai vezető a körbefröccsöntött üvegek területén, amely az autóüveg termékpaletta szerves részét képezi. A vállalat kiváló minőségű termékeit a világ vezető prémium kategóriás autógyártói előnyben részesítik.

A Şişecam Automotive több mint 35 éves körbefröccsöntési tapasztalattal gumi- és hőre lágyuló műanyag körbefröccsöntött termékeket fejleszt a legnagyobb autógyártók számára, integrált rendszermegoldásokat kínál, és műanyag bevonatokat gyárt a járművek külsejéhez.

A Şişecam Automotive globális piacvezetőként a világ prémium autóipari márkái – például az Audi és a BMW – részesítik előnyben.

Az Ön új pozíciója

Az új kolléga a zöldmezős beruházás keretében felmerülő indirekt beszerzésért felel. Felelős lesz az árajánlatok kéréséért és értékeléséért, a beszerzési rendszer kezeléséért (jóváhagyás, megrendelés, nyomon követés), a beruházási igények menedzseléséért, a beszállítókkal, alvállalkozókkal való folyamatos kapcsolattartásért, az új tenderek és pályázatok lebonyolításáért és a beszállítók versenyeztetéséért, illetve a hatóságokkal és a központtal való kapcsolattartásért.

Mire van szüksége a sikerhez
 A Beszerző pozíció betöltéshez felsőfokú végzettség, aktív angol nyelvtudás és jó kommunikációs készség szükséges. SAP ismeret előnyt jelent.

Mire számíthat partnerünktől
 A vállalat az autóipar folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője a régióban. Partnerünk versenyképes juttatási csomag mellett, kiemelkedő fejlődési lehetőséget kínál a leendő kollégák számára.

Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Indirekt Beszerző

Kaposvár
Teljes munkaidő

Frissítés dátuma: 01.12.2022

Állás megosztása

Hasonló állások

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Veszprém megye
Komárom-Esztergom megye