Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

HR MBA - május 4. Létszámgazdálkodás termelő, szolgáltató és kereskedelmi cégeknél - Munkakör-értékelés, bérpiaci felmérés

Kedves leendő résztvevők!

A HR MBA egy egyedülálló gyakorlatorientált kurzus HR szakembereknek számára, amely 15 modulon keresztül HR vezetők és specialisták moderálásával zajlik a HR kulcsfontosságú területeire fókuszálva. A képzésünk célja az, hogy a HR szakmában tevékenykedő kollégák a szakma fontos területeivel kapcsolatban új nézőpontokkal találkozzanak, friss, nemzetközi tapasztalatokat halljanak, a mindennapok során felmerülő problémákra jelenleg is működő megoldási javaslatot kapjanak.

A HR MBA képzésünk legutóbbi modulja során a  „Toborzás – kiválasztás kritikus pontjainak” témáját dolgozták fel az előadók a résztvevők bevonásával, törekedve az interaktivitásra, a workshop jelleg megtartására. A képzési nap színvonalát Majorné Kelsánszky Mária a TEVA Gyógyszergyár Zrt.  HR igazgatója, Sziller Viktória a CV-Online HR tanácsadója és Dr. Mester Csaba az INNOVITAS Közhasznú Nonprofit Kft.  ügyvezetője garantálta.

A képzésre ellátogató kollégák :

 

  • Lehetőséget kaptak arra, hogy feltegyék gyakorlati kérdéseiket három meghatározó cég hozzáértő szakemberének a témával kapcsolatban,
  • Kikérhették egymás véleményét is a résztvevők, akik olyan  vállalatoktól érkeztek, mint a COLOPLAST Hungary Gyártó Kft., A Get Work Hungária Kft. vagy akár az Chello Central Europe Kft. csak hogy néhány céget említsünk a jelenlévő vállalatok köréből.
  • Kapcsolatot építhettek különböző iparágakból érkező cégek HR vezetőivel, specialistáival.

A képzés május 4-én megrendezésre kerülő modulja során a „Létszámgazdálkodás termelő, szolgáltató és kereskedelmi cégeknél - Munkakör-értékelés, bérpiaci felmérés” témája kerül górcső alá.

A képzési nap előadója:

Harsányiné Kerezsi Mária a TIGÁZ Zrt. HR és IT igazgatója

 

A képzési nap rövid tematikája a következő:

 

Létszámgazdálkodás

  *   Mit mond az MT?

  *   Mi előnyös a cégnek?

  *   Mi a jó a munkavállalónak?

  *   Érdekképviseletek és az ő bevonásuk

  *   Kölcsönzöttek szerepe - előnyök, hátrányok és motivációs lehetőségek

  *   Szabadságtervezés szükségessége

  *   Túlóra és korlátai, de nézzük az árát is

  *   helyettesítés

  *   Műszakrendek kialakítása - szempontok és eszközök

  *   Szükséglet

  *   Helyi szokások

  *   Törvényi megkötések

  *   Költségvonzat

  *   Folyamatos munkarend kontra munkaidőkeret

 

Lehetséges műszakrendek:

  *   Irodai munkarend

  *   Műszakos műszakrend

  *   1, 2, 3, és 4 műszak

  *   6-8-12 óra

 

A munkakör értékelés

  *   A munkakör értékelés célja

  *   Az értékelés jellemző szempontjai

  *   Munkaköri mennyiségi jellemzők

  *   Munkakör értékelési módszerek

  *   A HAY-módszer részletes bemutatása

  *   Bérpiaci felmérés a gyakorlatban

 

A képzés moduláris szerkezetű, vagyis abban az esetben, ha csak egy-egy modul keltette fel az érdeklődését, vagy úgy gondolja, hogy csak egy- egy téma lenne hasznos az Önök számára, akkor is van lehetőségük csatlakozni hozzánk.

Egy képzési modul ára: 40 ezer Ft +áfa. Abban az esetben, ha 3-nál több modult rendel meg tőlük, további kedvezményekkel tudunk szolgálni. A modulok részletes leírását a weboldalunkon megtalálja: www.hrmba.hu

Ez a kurzus még a válság idején is eredményeket termel cégüknek.

Hívjon a 70/316-2779-es számon vagy írjon e-mailt a mester.gabriella@evolution-consulting.hu címre és akár hasznos ajándékaink közül is választhat.

Bízunk benne, hogy a HR MBA felkeltette az érdeklődését és találkozunk a képzésen!