Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Hogyan lehet jól jelentkezni mobilon állásra?

cvonlinemobilalkalmazasTe hogyan keresel állást? Otthon, munka után, fáradt szemmel? Esetleg egy esetleges új pozíció felbukkanása miatt nem szívesen hagyod el a laptopod biztató közelségét? Vagy talán ebédidőben pillantasz rá az aktuális állásokra, óvatos körbetekintgetések közepette? Az álláskeresésnek van ennél egy egyszerűbb módja is.


Ha van okostelefonod, nyert ügyed van, mert most már nem leszel „röghöz kötve”, amikor állást keresel. Elég egy mobil, és egy alkalmazás ahhoz, hogy állást találhass.

A statisztikák alapján a legtöbb álláskereső munka után, az esti órákban ül számítógépe elé, hogy megtalálja új pozícióját. De mennyivel egyszerűbb lenne, ha a keresgélés helyett inkább mással tölthetnénk az időt, ugye? A Cvonline.hu mobil alkalmazása időt spórol neked, hogy neked már csak a jelentkezés tökéletesítésével kelljen foglalkoznod.

Hogyan lehet jól jelentkezni mobilról állásra?


Önéletrajz a jó helyen

Hozz létre egy profilt minél alaposabban kitöltve a Cvonline.hu oldalon, ahová több önéletrajzot is elmentesz annak megfelelően, milyen típusú munkák érdekelnek. Ha van tapasztalatod a vendéglátásban, legyen egy erre „kihegyezett” önéletrajzod, de ha mellette a tanult szakmádban is keresel, például marketingesként, legyen olyan is. Jelöld be, melyik legyen aktív – érdemes az ahhoz tartozót kiválasztani, amely terület a leginkább érdekel. Tegyél ugyanígy a motivációs leveleiddel is.


Érdekes lehet: 5 tipp, hogy tökéletes legyen az önéletrajzod


Jelentkezés mobilon

Metrón, ebédlőben, orvosi rendelőben vagy bárhol, ahol vagy, böngéssz a Cvonline.hu állásportálon lévő aktuális pozíciók között. Ha tetszik valamelyik, nyomd meg a JELENTKEZÉS gombot, a rendszerben az aktív önéletrajzoddal jelentkezhetsz.De emailedbe is bemásolhatod a pozícióhoz tartozó, kapcsolattartó email címet, és úgy is jelentkezhetsz, ha neked az kényelmesebb.


Mentsd, amit lehet (mindent)

Ha finomítanál az önéletrajzodon, hogy passzoljon az álláshirdetéshez, mentsd el az állást az alkalmazás ezen funkciójával, és amikor hazaérsz, már csak ki kell keresned elmentett állásaidat, és pályázni azokra. Nem kell végigböngészned ismét az oldalt ahhoz, hogy rátalálj, hiszen elmentett állásaid között lesz a pozíció. Ezeket a jelentkezés után törölheted a listáról, hogy ne legyen zavaró.


Pusholj

Ha attól tartasz, lemaradsz a számodra releváns állásajánlatokról, használd az alkalmazás PUSH üzenet funkcióját, mellyel – mint egy sms-t – teljesen ingyenesen azonnal jelez majd a telefonod.

Ahogy változnak az álláskereső trendek, érdemes minél több fronton jelen lenni. Különösen, hogy még mindig sok az olyan pozíció, melyre jellemző a túljelentkezés. A jelentkezésekkel foglalkozók pedig előszeretettel válogatnak az első jelentkezők közül, így érdemes mihamarabb megpályázni a számunkra érdekes pozíciókat.

Álláskeresésedhez sok sikert kívánunk!


Töltsd le INGYENES álláskereső alkalmazásunkat!

Álláskereső mobil app Android-ra Álláskereső mobil app iOS-re