Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Győri Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen

gyori-allasborze-a-szechenyi-istvan-egyetemen2014. április 8-án kerül megrendezésre a már hagyományosnak tekinthető Győri Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen.
A börzét az április 7-i Felkészítő Nap előzi meg. Ennek célja, hogy az érdeklődők kellő információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területén, segítve ezzel a cégekkel történő kommunikációt és kapcsolatteremtést.

Az Állásbörze fő célja, hogy egy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportjai: az egyetem hallgatói mellett, a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok körével bővül. Ezzel még több lehetőséget tudunk kínálni a cégeknek maguk, illetve termékeik bemutatására valamint jövendőbeli gyakornokaik, munkavállalóik kiválasztására.

A szervezők szeretettel várnak minden kedves leendő kiállítót és érdeklődőt a Széchenyi István Egyetem Új Tudástér épületében 9:00 és 16:00 óra között.

További részleteket Bíró Tamarától (Széchenyi István Egyetem, Kommunikációs és Szolgáltató Központ), a biro.tamara@sze.hu email címen, vagy a 96/613-683-as telefonszámon lehet kérni.