Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Tartalom

Általános kérdések

Mi a Cvonline?

A Cvonline.hu állásportál hirdetések megjelentetésével és önéletrajzi adatbázisának értékesítésével foglalkozik, melyeket megbízóink kérése alapján szolgáltatunk.

A Cvonline egy munkaerő-közvetítő cég?

A Cvonline.hu egy online állásportál, kizárólag cégek hirdetéseit helyezzük el az oldalunkon, munkaerő-közvetítéssel- vagy tanácsadással nem foglalkozunk.

Regisztráció

Miért jó regisztrálni?

A hatékonyabb álláskeresés érdekében érdemes regisztrálni, valamint önéletrajzot feltölteni, ugyanis az adatbázisban szereplő önéletrajza alapján közvetlenül a cégek is megkereshetik ajánlatokkal, ráadásul így a jelentkezési folyamat is lerövidíthető.

Hogyan tudok regisztrálni?

A www.cvonline.hu oldalon kattintson a "BELÉPÉS" menüre, majd a "Regisztráció" gombra, végül a bal oldali "Pályázó" dobozban lévő adatok kitöltésével létrehozhatja Cvonline.hu profilját. Ezt követően a rendszer a megadott e-mail címre elküldi a regisztráció megerősítéséhez szükséges linket, melyre kattintva véglegesítheti a regisztrációját.

Milyen a biztonságos jelszó?

A biztonságos jelszó minimum 8 karakter hosszú, nem értelmes szó, egyaránt tartalmaz kis- és nagybetűket, valamint számokat.

Miért nem tudok bejelentkezni?

A rendszer különbséget tesz a kis- és nagybetűk között, így a bejelentkezés során kérjük, ügyeljen arra, hogy a belépési adatait pontosan úgy gépelje be, ahogyan azt a regisztráció során megadta ügyelve arra, hogy ne maradjon szóköz a belépési adatok előtt vagy után.

Elfelejtettem a jelszavamat! Mit tegyek?

Belépésnél kattintson az Elfelejtette a jelszavát? linkre, majd adja meg a regisztráció során használt e-mail címét. Erre az e-mail címre küldjük az új jelszó megadásához és aktiválásához szükséges linket és instrukciókat.

Profil

Hogyan változtathatom meg a jelszót?

Jelszavát a profilján belül bármikor módosíthatja a Profilom -> Jelszó Megváltoztatása menüpont alatt.

Igényeltem jelszó-emlékeztetőt, de az e-mailben kapott linket nem tudom megnyitni. Mi a teendő?

Ha az e-mailben kapott link nem kattintható, a hivatkozás megnyitható a böngésző címsorába történő másolással. Amennyiben további probléma merül fel, keressen fel minket e-mailben az admin@cvonline.hu e-mail címen.

Hogyan változtathatom meg az e-mail címet?

Kérjük, hogy a regisztrált e-mail címéről küldjön egy e-mail változtatásról szóló kérést az admin@cvonline.hu e-mail címre, feltüntetve benne a régi és az új e-mail címet. (Miről mire szeretné megváltoztatni, figyelve az elgépelésekre és a felesleges szóközökre.)

Hogyan törölhetem a regisztrációt?

A felhasználói fiókjába bejelentkezve törölheti profilját a Profil -> Felhasználó fiókom törlése menüpont alatt.

Hogyan tölthetek fel profilképet az önéletrajzomhoz?

Kattintson a Profilom menüre, majd jobb oldalon az "Információk a pályázóról" felirat alatt található képre kattintva lehetőség van profilkép feltöltésére, amely az önéletrajzában automatikusan meg fog jelenni.

Önéletrajz

Miért érdemes feltölteni az önéletrajzomat?

Az adatbázisban szereplő önéletrajza alapján közvetlenül a cégek is megkereshetik ajánlatokkal, ráadásul feltöltött önéletrajzzal a jelentkezési folyamat is lerövidíthető, hisz akár egy gombnyomással jelentkezhet az állásokra.

Hogyan tudok önéletrajzot feltölteni?

A www.cvonline.hu oldalon az "ÖNÉLETRAJZ FELTÖLTÉS" menüre kattintva feltöltheti önéletrajzát, s egyidejűleg létrehozhatja profilját is. Amennyiben már regisztrált nálunk, jelentkezzen be, majd az Önéletrajzaim menüben az Új Önéletrajz létrehozása gombra kattintva elkészítheti önéletrajzát, valamint saját kézzel, Word vagy PDF formátumban megszerkesztett önéletrajzát is feltöltheti.

Hogyan tudom az önéletrajzomat szerkeszteni/törölni?

Önéletrajzát szerkeszteni és törölni a profiljába belépve tudja az Önéletrajz mellett lévő "szerkeszt" illetve "töröl" menüpont segítségével.

Hogyan állíthatok be értesítést arról, ha az önéletrajzomat megtekintette egy cég?

Amennyiben szeretne értesítést kapni az önéletrajzai megtekintéséről, a Profil menü Profilom menüpontjában jelölje be az "Értesítést kérek arról, ha az önéletrajzom megtekintette egy cég" előtti négyzetet, majd kattintson a Mentés gombra.

Jelentkezés

Hogyan tudok jelentkezni egy állásra?

Az állásra a hirdetésben feltüntetett elérhetőségek valamelyikén tud jelentkezni (E-mail címen vagy Jelentkezés gombon keresztül.).

A hirdetés anonim, hogyan tudhatok meg többet a hirdető cégről?

Amennyiben nincs feltüntetve a hirdető cég neve az állásajánlat bal felső sarkában, a hirdetés anonim, így a cégről bővebb információt nem áll módunkban adni.

Érdeklődését és kérdéseit a hirdetés alján megadott elérhetőségen keresztül teheti fel a cégnek.

Jelentkeztem egy állásra, de még nem kaptam választ a cégtől! Miért?

A hirdetésekben található munkaköröket nem mi toborozzuk, a kiválasztási folyamatokban nem veszünk részt aktívan, kizárólag megjelentetjük a pozíciókat az oldalunkon, illetve hozzáférést biztosítunk az önéletrajzokhoz megrendelőink számára. Ennél fogva nincs rálátásunk az egyes keresésekre, így mi nem tudunk visszajelzést adni azok állapotáról.

Javasoljuk, hogy amennyiben bővebb információt szeretne kapni pályázatainak elbírálásáról, vegye fel a kapcsolatot a hirdetést feladó céggel.

Inaktív az álláshirdetés, hogyan tudok rá jelentkezni?

Inaktív álláshirdetésre nem lehet jelentkezni.

A cég biztosítja az utazást és a szállást?

A hirdetésben szereplő információknál bővebb felvilágosítást nem tudunk adni. Érdeklődését és kérdéseit, kérjük, közvetlenül a cégnek tegye fel a hirdetésnél megadott elérhetőségen keresztül.

Állásértesítő

Hogyan hozhatok létre állásértesítőt?

Létrehozhat és szerkeszthet állásértesítőt a profiljában belül is (Állásértesítő -> Értesítő hozzáadása), de fel tud iratkozni belépés és regisztráció nélkül is.

Hogyan tudom módosítani az állásértesítő beállításait?

Amennyiben az állásértesítőt profiljába bejelentkezve hozta létre, az Állásértesítő menüben lehetőség van a létrehozott állásértesítők szerkesztésére, az állásértesítő neve mellett található Ceruza ikonra kattintva.

A belépés és regisztráció nélkül létrehozott állásértesítők a profiljában nem jelennek meg, s nem is szerkeszthetőek. Ahhoz, hogy ezek beállításait módosítani tudja, csak egy lehetőség van, ha leiratkozik az aktuálisról és létrehoz egy újat. Leiratkozni a levél végén található: „Leiratkozáshoz kattintson ide” szövegben az „ide” szóra kattintva tud.

Az alábbi linken tud új állásértesítőt létrehozni:
http://www.cvonline.hu/email_search_agent

Mire jó az állásértesítőnél a kulcsszó megadása?

Keresésnél szűkíti és pontosítja a releváns találatokat, segítve ezzel az álláskeresést.

Milyen kulcsszavakat érdemes megadni?

Kulcsszavaknál célszerű megadni a kívánt pozíció nevét, ha lehet, egy szóval, esetlegesen programnyelvet vagy a pozícióhoz köthető szakszavakat.

Miért kapok naponta állásértesítőt?

Az állásértesítő beállításánál a gyakoriságot is be lehet állítani napi illetve heti rendszerességre, melyet a profilján belül bármikor módosíthat.

Hogyan tudok leiratkozni állásértesítőről?

Amennyiben az állásértesítőt profiljába bejelentkezve hozta létre, az Állásértesítő menüben lehetőség van a létrehozott állásértesítők törlésére, az állásértesítő neve mellett található Kuka ikonra kattintva.

A belépés és regisztráció nélkül létehozott állásértesítőről leiratkozni a levél végén található: „Leiratkozáshoz kattintson ide” szövegben az „ide” szóra kattintva tud.

Miért nem látom a profilomban a létrehozott állásértesítőt?

Létrehozhat állásértesítőt a profilján kívül is, melyet a profiljába belépve sajnos nem láthat és nem szerkeszthet.

Nem jelentkeztem be az oldalra, így hoztam létre állásértesítőt, hogyan tudok leiratkozni róla?

Leiratkozni a levél végén található: „Leiratkozáshoz kattintson ide ” szövegben az „ide” szóra kattintva tud. A hírlevelekről, állásértesítőről leiratkozni csak abból az e-mail fiókból lehet, amelybe eredetileg érkeznek a levelek. (Ha át van irányítva a levelezés, akkor nem működik a link.)

Hírlevél

Milyen hírlevél típusok vannak?

Cégünknél 3 fajta munkavállalói levél létezik:

  1. Általános hírlevél, melyet a profilján belül a Profil menüpontnál lehet ki és bekapcsolni. Ezeket hetente küldik ki kollégáink és nem feltétlenül álláshirdetések szerepelnek benne, hanem inkább általános információk, álláskeresési tippek, érdekességek.
  2. Munkaadói hírlevelek, melyeket a cégek kérésére egy automatikus rendszer alapján szűrünk le és küldünk ki az adatbázisban szereplő Önéletrajzok és azok beállításai alapján. Ezek lehetnek napi szintűek és akár több is egy napon.
  3. Állásértesítő, melyet be lehet állítani és szerkeszteni a profiljában is, de fel tud iratkozni belépés és regisztráció nélkül is.
    • „Állásértesítő: Legújabb állásajánlatok” tárgyú levélben a rendszerünk azokat az állásokat küldi el, amelyek az Ön előzetes beállításának megfelelőek.
    • „A hét állásajánlatai Önnek” tárgyú levelet az Ön által feltöltött önéletrajzban megjelölt kategóriák szerint válogattuk ki. Ezek kategóriánként a hét egy bizonyos napján kerülnek kiküldésre.

Miért kapok hírlevelet?

Valószínűleg a profiljában engedélyezte a hírlevél fogadását: a Profil menü Profilom menüpontjában a hírlevél fogadásánál az igen opciót választotta.

Hol tudok leiratkozni a hírlevélről?

Amennyiben nem szeretne hírlevelet kapni, kérjük, a profilján belül a Profil menü Profilom menüpontjában a hírlevél fogadásánál válassza a nem opciót, vagy kattintson a hírlevél alján a Leiratkozás linkre.

Van további kérdése?

Írjon e-mail címünkre: admin@cvonline.hu