Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Gyakornok logisztikai területre

Gyakornok logisztikai területre

Bosch Csoport
Régió: Miskolc
 
Hozzáadva: 2019.11.26.
Jelentkezési határidő: 2019.12.08.

A gyakornoki programunk remek lehetőséget kínál azon pályázóink számára, akik tanulmányaik mellett szeretnék kipróbálni magukat egy multinacionális környezetben. A munkavégzés Miskolcon, a világ egyik legnagyobb autóipari beszállító és kéziszerszám-összeszerelő gyárában történik, ahol a gyakornokok szakmai tapasztalat mellett, megismerhetik a munka világát, bepillantást nyerhetnek egy gyár mindennapjaiba. Vállaltunknál lehetőség van heti 20, 25, 30, 35 és 40 órás munkarendben dolgozni, mely későbbiekben bármikor módosítható. A rugalmas munkarend könnyedén beilleszthető a mindennapokba, így kiválóan összehangolható a tanulmányokkal vagy magánélettel.

Feladatok:

-       csomagküldésben való közreműködés (dokumentumok - fuvarlevelek, címkék - készítése, kapcsolattartás futárokkal)

-       kapcsolattartás a logisztikai szolgáltatókkal, valamint a társosztályokkal

-       logisztikai munkatársak adminisztratív munkájának támogatása (adatkezelés, fuvarszervezés, egyéb adminisztráció)

-       fuvarszámla menedzsment és ellenőrzés

 

Elvárások:

-       jó kommunikációs és együttműködési készség,

-       nyitottság az új ismeretek elsajátítására

-       jó MS Excel és Word ismeret

-       angol nyelvtudás szóban és írásban

-       precizitásra való törekvésAdditional Information

A munkáért gyakornokaink a bérezés mellett egyéb béren kívüli juttatásokban részesülnek, mint például az étkezési támogatás vagy az útiköltség támogatás. A későbbiekben pedig ingyenes tréningeken, képzéseken, nyelvórákon vehetnek részt. Ezeken felül városszerte számos kedvezmény és lehetőség várja dolgozóinkat. Amennyiben a gyakornoki programunk felkeltette az érdeklődésed és szeretnél jelentkezni hozzánk, kattints a lent található „Érdekel” fülre, ahol 5 kattintással 30 másodperc alatt jelentkezésed hozzánk kerül.

Helyek Miskolc
Kategória Asszisztencia / Adminisztráció
Aktiválás időpontja 2019.11.26.
Iratkozzon fel állásértesítőre