Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Gyakornok a csomagoláslogisztika területén

Hirdetés azonosító: 971576
lejárt

Karrier az Audinál

Gyakornok a csomagoláslogisztika területén

AUDI HUNGARIA Zrt.

Innovatív munkakörnyezet, változatos feladatkör

A logisztikai tervezés terület csomagoláslogisztikával foglalkozó 2 csoportjának fő funkciója a világ legnagyobb motorgyárába beérkező alkatrészekhez és az itt előállított termékekhez (fő komponensek, motorok) kötődő teljes körű csomagoláslogisztikai koordináció. Alapvető cél, hogy az alkatrészek, valamint a kész motorok a gyártás befejezésétől a teljes ellátási láncon át a beépítési helyig mennyiségük és minőségük megóvásával, a logisztikai folyamatokba beilleszthetően, az ergonomikus kezelést és a minimális környezetterhelést lehetővé téve a leggazdaságosabb módon jussanak el. A termékbevezetések (új fejlesztésű motorok) új logisztikai folyamatokat követelnek meg, amelyek új csomagolások, innovatív logisztikai eszközök tervezését teszik szükségessé. Az izgalmas projektmunka során szükséges az érdekhordozókkal (termelés, minőségbiztosítás, környezetvédelem, logisztikai társosztályok, kontrolling, beszállító, konszern érintett gyárai) való egyeztetés az optimum elérése érdekében.

A csapat tevékenységét képezi még a normál szériaellátástól eltérő készletezési stratégiák egyutas csomagolási megoldásokkal történő támogatása, az áruátvétel átcsomagolás szakmai felügyelete, valamint a többutas göngyölegek készletmonitoringja. A csomagolásokon túl az inhouse logisztikai folyamatokhoz kötődő speciális gördülő állomány és egyéb logisztikai eszközök tervezése is a terület fókuszkörébe tartozik.

A logisztikai tervezési terület öt csoportból épül fel, 41 főállású munkatárssal, ebből 12 fő felel a csomagolások és más logisztikai eszközök tervezéséért, a tervezők munkáját 8 gyakornok támogatja.

Következő feladatok várnak Önre

Ön az ideális jelölt, ha

Olyan gyakornok kollégát keresünk az Ön személyében, aki aktívan támogatja a csomagolástervezők és logisztikai folyamattervezők napi munkáját. Főbb tevékenységek:

# elemzések, statisztikák készítése

# csomagolási egyeztetések lefolytatása az érdekhordozókkal

# guruló eszközpark, csomagolóeszközök koncepciótervezése

# csomagolási utasítások készítése

# árubeérkezések ellenőrzése csomagolási szempontból

# mintakiküldések adminisztrációja

Amit kínálunk

Ha többet szeretne tudni

Ez az állás azonnal betölthető az Audi Hungaria-nál.

A munkavégzés helye:

Referenciakód:

Karriervonal: +36 96 66 8888 | A kiírással kapcsolatos kérdéseit Babosné Égel Katalin válaszolja meg Önnek: +36 96 66 8938

Egyéb hasonló állások Önnek
Corporate Administrator

Randstad Hungary Kft.

Do you want to work in a multinational working ...
Szabolcs-Szatmár-Bereg


HR Tanácsadó - Finance, Legal, Pharma területre

Randstad Hungary Kft.

NEKED SZÓL EZ A HIRDETÉS. #randstad #recrutimen...
Budapest


Production Group Leader in eBike production area

Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.

Job DescriptionImplement and maintain a waste f...
Miskolc