Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

GAP Média: „jótréningek” 100%-os tetszési garanciával

Hitelesség, magabiztosság, üzenetközpontúság

karasz-robert-gapmediaA GAP Média Kft. tulajdonosa Kárász Róbert (TV2-Mokka műsorvezetője), sikeres CSR programok ötletgazdája* több,mint 10 éves tapasztalattal kommunikációs -  és médiatréningekkel várja új ügyfeleit.

Egy cégvezető sikeressége a saját márkájában rejlik. Megítélésén akár egy cég jövője is múlhat. Minden vezetőnek szüksége van kommunikációs tudásra, amellyel a leghatékonyabban képviseli cége érdekeit. A nyilvános szereplés során problémát okozhat a stressz, az üzenetek pontatlan megfogalmazása és a válaszadási technikák kérdés centrikussága.

A GAP Média „jótréningjei”-t vállalati közép- és felsővezetőknek, szóvivőknek és közszereplőknek dolgozták ki, hogy a megtanult módszerrel könnyedén és hatékonyan képviseljék cégüket, szervezetüket és ügyüket. Személyre szabott tréning struktúrával 4,-8,-és 12 órás foglalkozást nyújtanak. Minden egyéni és csoportos felkészítésre 100 %-os tetszési garanciát vállalnak. Így elegendő a képzési ár 70 %-át befizetni, és ha az ügyfél teljes egészében elégedett a tréning befejeztével, csak akkor szükséges a fennmaradó 30%-ot kiegyenlíteni.


mediatrening kommunikacios trening
szóvivő prezentációs technikakA GAP Média korábbi ügyfelei tudják: hasznos tanácsokkal, és személyre szabott tippekkel gazdagodtak. A „jótréningeknek” köszönhetően pedig komolyabb önismeretre, nagyobb önbizalomra tettek szert. Megtanulták, hogyan irányíthatják a beszélgetéseket és milyen módszerekkel állhatják a „sarat” a támadó és ellenséges hangvételű beszélgetéseknél. A”jótréningek” növelik a kreativitást, az improvizációs készséget és a stressz tűrő képességet, melyet a gyakorlati órákon játékos/szórakoztató formában sajátíthatnak el.

*Ezer Lámpás Éjszakája, Fogadj Örökbe Egy Macit, Kapunyitási Pánik Konferencia és Állásbörze, Kapunyitási Pánik Fesztivál

 
További információk:  www.gapmedia.hu/trening