Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Tesztmérnök

Tesztmérnök

HAYS Hungary Kft.
Régió: Pest
 
Hozzáadva: 2019.12.14.
Jelentkezési határidő: 2019.12.15.
 
Tesztmérnök

Pest megye

 

Az Ön új cége:

Egyik jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk Tesztmérnököt keres funkcionális tesztelési területre Pest megyében.

 

Az Ön új pozíciója:

Tesztmérnökként Ön lenne a tesztberendezések specialistája. Részt venne a tesztpadépítésben és fejlesztésben, feladata lenne a teszteredmények kiértékelése, a tesztberendezések áttelepítése és mérések végzése. Ezenkívül Ön felelne a tesztberendezések megfelelő előkészítéséért, és a karbantartási útmutatók kidolgozásáért.

 

Mire van szüksége a sikerhez?

A Tesztmérnöki pozíció betöltéséhez villamosmérnök végzettségre és tárgyalóképes angol vagy német nyelvtudásra van szükség. Előnynek számít a tesztelési, az autóipari, illetve tesztlaborépítésben szerzett tapasztalat.

 

Mire számíthat partnerünktől?

A vállalat a Pest megye meghatározó szereplője. A tesztmérnöki csapata folyamatosan bővül, versenyképes juttatási csomag mellett fejlődési és előrelépési lehetőséget kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most?

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített, angol nyelvű önéletrajzát!

Helyek Pest
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.12.14.
Iratkozzon fel állásértesítőre