Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Functional Test Coordinator

Functional Test Coordinator

HAYS Hungary Kft.
Régió: Pest
 
Hozzáadva: 2019.11.13.
Jelentkezési határidő: 2019.12.08.
 
Functional Test Coordinator

Pest megye

 

Az Ön új cége:

Egyik jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk Teszt Koordinátort keres funkcionális tesztelési területre a csapatába Pest megyében.

 

Az Ön új pozíciója:

Teszt Koordinátorként Ön lenne a termékspecialista. Ön koordinálná a funkcionális tesztelési projekteket, feladata lenne a vevőtől érkezett tesztsorozatok lefordítása szakmai nyelvezetre, illetve a tesztberendezések beállítása. Ön határozná meg, hogy milyen teszteket, milyen sorrendben kell végrehajtani, illetve Ön értelmezné a technikai hibákat.

 

Mire van szüksége a sikerhez?

A Teszt Koordinátori pozíció betöltéséhez villamos/mechatronikai/energetikai mérnöki végzettségre és tárgyalóképes angol vagy német nyelvtudásra van szükség. Előnynek számít a tesztelési, az autóipari, illetve tesztlaborépítésben szerzett tapasztalat.

 

Mire számíthat partnerünktől?

A vállalat a Pest megye meghatározó szereplője. A tesztmérnöki csapata folyamatosan bővül, versenyképes juttatási csomag mellett fejlődési és előrelépési lehetőséget kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most?

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített, angol nyelvű önéletrajzát!

Helyek Pest
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.13.
Iratkozzon fel állásértesítőre